2777
2789

منم بازبون روزه واسه شما دعا میکنم انشالله هرچی ازخدا میخواین بهتون بده بحق این وقت عزیز

واسه زندگی منو بچمم خیلی دعا کنید خیلی محتاجیم به دعا🙏🌹

کاربر نفسمپسرم و مهستی سابق

قبول باشه الهی به عالی ترین نحو حاجت روا شین لطفاً برای حل مشکلمون به نحو احسن و امضام دعا کنید ممنون

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای منم دعا کن حالم بهتر شه مشکلی توی زندگیم پیش اومده اول ماه دخترا دعام کنید انشالله خدا شما رو به هر آرزویی دارید برسونه الهی آمین 😘🫀گلم از تهه قلبم میخوام به حق اولاد علی (ع) هر خواسته ای به درگاهش داری حل شه و کلی اتفاق خوب پیش بیاد توی زندگیت الهی آمین 💕❣️بیاید تاپیک قبلم

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم تو به جای من زندگی کن،به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی، روز های بی درد را زیستی برای من گریه نکن که من برای خود فراووان گریسته ام چاییت را بنوش و به یاد من،کیک نارنجت را بپز بدان که مرگ،مرا از رنجی بزرگ رهاند.

قبول باشه الهی به عالی ترین نحو حاجت روا شین لطفاً برای حل مشکلمون به نحو احسن و امضام دعا کنید ممنو ...

ممنون عزیزم به نیتت سوره قدر خوندم انشالله بهترینها قسمت و روزی خودتو عزیزانت بشه . امضاتو خوندم انشالله به همشون برسی بحق علی

به نیابت از دوستانم صلوات فرستادم لطفاً برای حاجت روایی شون دعا کنید ممنون

@الله_یارم_باش

@فریبرز_باغ_میشه

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون

برای منم دعا کن حالم بهتر شه مشکلی توی زندگیم پیش اومده اول ماه دخترا دعام کنید انشالله خدا شما رو ب ...

ممنون مهربون به نیتت سوره قدر خوندم انشالله بحق این وقت عزیز هرچی از خدا میخوای بهت بده🌹🙏

به نیابت از دوستانم صلوات فرستادم لطفاً برای حاجت روایی شون دعا کنید ممنون @الله_یارم_باش ...

ممنون عزیزم به نیتتون سوره قدر خوندم. انشالله حاجت روایی خودتو دوستانت🙏🌹