2789
عنوان

اوضاع بدیه تو خانوادمون چکار کنم

135 بازدید | 7 پست

شوهرم با پدرمادرش قهره سر ی مساعلی که تو تاپیک قبل گفتم

مامان منم با من قهره سر اینکه شوهر منو با شوهر ابجیم مقایسه میکرد گفتم خوشم نمیاد

میگف شوهر اون خوبه مال تو بده چون سرش تو گوشیه

الان مامانم جواب منو نمیده🤦

من چقدررر داییم پررو هست میخواد بیاد با ماشین ما بریم خونه مامان بزرگم زنشم بشین جلو ماسک قوطی کبریت داریم بگویم عقب

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بابای طفلکمم تو برگشت جای ماشین خودمون مجبوره باهواپیما یااتوبوس بیاد

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

اوووووففففغ الان دوباره سرم درد میگیره مرتیکه پررو

گفتم چی شده!

دعوای پدرشوهرت و مادرشوهرت با شوهرت کاری به شما نداره

مشکل خانوادگی خودشون هست بی خودی خودت پرت نکن وسط اونها

بعد هم مادرت راست می گه یه جور بی احترامی شوهرت جلوی اونها مدام سرش تو گوشی می کنه. خودت باید به شوهر می گفتی

الهم عجل لولیک الفرج

گفتم چی شده! دعوای پدرشوهرت و مادرشوهرت با شوهرت کاری به شما نداره مشکل خانوادگی خودشون هست بی خود ...

میدونم ربطی ب من نداره ولی کلا استرسی شدم انگار هیچکیو ندارم میفهمی

الان همه سرشون تو گوشیه دیگه هر جا بری

میدونم ربطی ب من نداره ولی کلا استرسی شدم انگار هیچکیو ندارم میفهمیالان همه سرشون تو گوشیه دیگه هر ج ...

نه. خودت تصور کن بری خونه مادرشوهرت بعد از اول تا آخر مهمونی سرت تو گوشی باشه. ببین چطوری همین شوهرت می پره بهت که جرا به خانواده ام بی محلی می کنی

بعد حالا شوهرت انقدر معتاد گوشی هست که خونه مادرت هم نمی تونه یه ساعت گوشی کنار بزاره

الهم عجل لولیک الفرج