2777
2789
عنوان

پایان اولین سال تحصیلی پسرم💓💓

752 بازدید | 13 پست

سلام خانوما شبتون بخیر

امروز آخرین روز مدرسه پسرم بود و جشن الفبا 

حالا میخوام یه متن تشکر واسه معلمشون بفرستم خیلی خانوم خوبی بودن اما نمیدونم چی بگم که هم رسمی باشه و هم قدردانی من و پسرمو برسونه 

❤💚❤😍تیکر تولدمه😍❤💚❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حضور گرم شما چون خورشید گرمای خود را دریغ نکرد و فرزند مرا همچون غنچه ای به گل تبدیل کرد . شکوفا کردنش را از شما سپاسگزارم .

گرچه تکیه گاه منی، اما خود، در تنهایی، ساقه ی باریک یک گل مینایی.

امیدوارم زیباترین گلها زیر پایت،قشنگترین چشمها بدرقه راهت،

زیباترین لبخند ها بر لبانت،،

وبالاترین دست ها نگهبانت باشد....

من با تو به اوج مهر و عطوفت و مهربانی و یکرنگی و

بالندگی رسیدم ... به اوج بی نهایت بودنم

همه را مدیون تو هستم ای نازنین بهشت کوچک من...

از تو حرکت از من دوست داشتن...برکت از این زیباتر...!؟❤️ ❤❤️عاشقم باش که عاشقتم عشقم‌‌❤‎‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌ ‎‌ ‌‌‌‌‌‌

خیلی پز می دی به ما چه فکر کسانی که به هزار دلیل ازدواج نکردند بچه ندارند باش بعید است بفهمی لعنت به بیشرف که بخت ما را بست

برای حاجتم صلوات بفرستید           ممنون  لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم