2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بستگی داره عزیزم

غذای با کیفیت متوسط و تعداد میهمان کم بریز بپاش کم حدود 60-70 تومن

غذا کیفیت خوب تالار و میوه و پذیرایی خوب تعداد مهمان زباد 150-300

آه گویی ز دخمه ی دل من روح شبگرد مه گذر کرده ...🌱درخواست دوستی هیچ کس قبول نمی کنم. 🚫

به شرف میوه و شیرینی هستش؟

اره

ولی منظورم اینا نیست منظورم طرف داماده با حلقه و گل و همه چیش چقدر میشه در نظر گرفت

🤍💍 مردای بیشرف سایت کورید نمیبینید حلقه گذاشتم؟ازدواج کردم بیشرفا اینقدر درخواست ندین یکم شعور داشته باشید

بدون طلا30 تومن

اره اونجوری که خودمم حساب کردم طلا گرونش میکنه وگرنه بقیه یک وسایل اینقدر گرون نیست

🤍💍 مردای بیشرف سایت کورید نمیبینید حلقه گذاشتم؟ازدواج کردم بیشرفا اینقدر درخواست ندین یکم شعور داشته باشید

خب بستگی داره عزیزم غذای با کیفیت متوسط و تعداد میهمان کم بریز بپاش کم حدود 60-70 تومن غذا کیفیت خوب ...

نه بابا ما غذا نمیدیم بعد از شامه

بستگی داره حلقه رو چند گرم بیارناماوفک نکنم زیر ۷۰ تومن بشه

🤔نه بابا حلقه سنگین نمیگیرم که

به خیلی چیزا بستگی داره،تو خونه یا تالار؟با شام یا میوه شیرینی؟تعداد مهمونا چندتا باشه؟با لباس و خرج ...

نه منظورم لباس و هرجای جانبی هستش