مواد لازم :
گوشت ۷۵۰ گرم
برنج یک پیمانه
لپه ۴ پیمانه
بلغور خیلی ریز نصف پیمانه
تخم مرغ یک عدد
تره و مرزه (تره ۳۰۰ گرم)(مرزه ۱۰۰ گرم)
پیاز دوعدد متوسط یا یک عدد بزرگ
زرشک سیاه به مقدار لازم
خلال بادام به مقدار دلخواه
گردو به مقدار دلخواه
آلبالو به مقدار دلخواه
ادویجات (دارچین(خیلی کم) زرد چوبه- فلفل سیاه- زنجبیل- زعفران- پودر گل سرخ-نمک)به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
طرز تهیه :
ابتدا لپه و برنج رو جدا جدا میزاریم تا کاملا بپزه بعد میزاریم کنار تا خنک شه
بعد گوشت رو به قطعات کوچیک تقسیم میکنیم
بعد این گوشت ها رو چرخ میکنیم بعد چرخ کردنشون تو غذاساز می ریزیم تا کاملا نرم شه
لپه و برنج رو هم تو چرخ گوشت خونگی یا چرخ گوشت صنعتی میریزیم و راحت و بدون درد سر نرم نرم میشن
تره و مرزه رو هم خوب میشوریم و بعدش خیلی زیر خورد میکنیم
الان نوبت میرسه با اضافه کردن بلغور خیلی ریز بعدش تخم مرغ و بعدش بقیه ادویجات و نمک رو به موادمون اضافه میکنیم
اول پیاز رو خلالی خورد میکنیم و سرخش میکنیم
امیدوارم این غذای ایرانی رو درستش کنین و در کنار خانواده ازش لذت ببرین
مامان منم از اونجایی که ترک هستن مواد کوفته رو کاملا له میکنن و مخلوط میکنن که در واقع اصل کوفته تبریزی هم همین هستش ولی معمولا من خودم به مدل فارس های درست میکنم که مواد رو له نمیکنم و همینجوری مخلوطشون میکنم و که لپه و برنج توی کوفته سالم هستن و له نشدن به نظر من هر دوش خوشمزه هستش فقط راه دوم زحمت کمتر و تجهیزات آشپزخانه خاصی هم نیاز نداره ولی راه دیگر زحمت زیادی دارد ، به هر حال هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد.