2789
عنوان

بغلی بودن وحشتناک کودک

337 بازدید | 38 پست

خانوما دخترم سه سالش داره تموم میشه منو از کار و زندگی انداخته خودمم کمردرد شدید دارم.اصلا بالای پنج کیلو نباید دستم بگیرم حتی.

الان بغلش نکردم اونقدر گریه کرد ک داشت غش میکرد میترسم موقع بغل کردنش بخورم زمین.به پنج ده دقیقه هم قانع نیس.من چیکار باید بکنم آخه

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم

سه ساله خیلی بزرگه

از همون وقتی که راه افتاد باید از سرش مینداختی

کاش میشد درخت بودم، کاش تکه سنگی بودم در اعماق اقیانوس، کاش میتوانستم حیوانی باشم در دشتهای سرسبز و آزاد، نمیدانم، کاش هر چیز عجیبی باشم جز یک زن در دل خاورمیانه 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سه ساله خیلی بزرگهاز همون وقتی که راه افتاد باید از سرش مینداختی

اینجوری نبود.بنده خدا مامانم همش بغلش میکرد اینطوری شد یه مدت همسرم بیمارستان بستری بود من میرفتم میومدم مامانم پیش بچه هام بود همش بغلش کرد اینم عادت کرد الان دردسرش مونده برای من

عزیزم حتما با مشاور کودک یا یه مشاور روانکاو صحبت کن من حس میکنم دخترت اون توجه و دلبستگی ایمن رو نداره تو نتونستی این نیازش رو کامل و درست براش ارضا کنی براهمین اینجوریه یا اینکه محدودیت واقع بینانه رو بهش ندادی نتونستی بهش نه بگی حتما از مشاور کمک بگیر

هروقت بغل خواست بشین زمین تکون نخور.به خدا راست میگما هروقت دیدی اینجوری کرد بشین یا دراز بکش

همین کار و کردم نیم ساعت کامل وحشتناک جیغ زد و گریه کرد ترسیدم گفتم از حال نره

عزیزم حتما با مشاور کودک یا یه مشاور روانکاو صحبت کن من حس میکنم دخترت اون توجه و دلبستگی ایمن رو ند ...

حتما باید اینکارو بکنم.بالاتر نوشتم چرا اینطوری شد

اینجوری نبود.بنده خدا مامانم همش بغلش میکرد اینطوری شد یه مدت همسرم بیمارستان بستری بود من میرفتم می ...

اشکال نداره

الانم با زبون بهش بگو کمرم درد میکنه نمیتونم بغل کنم

کاش میشد درخت بودم، کاش تکه سنگی بودم در اعماق اقیانوس، کاش میتوانستم حیوانی باشم در دشتهای سرسبز و آزاد، نمیدانم، کاش هر چیز عجیبی باشم جز یک زن در دل خاورمیانه 💔

اینجوری نبود.بنده خدا مامانم همش بغلش میکرد اینطوری شد یه مدت همسرم بیمارستان بستری بود من میرفتم می ...

دلیلش بغل کردن زیاد مادرتون نیست

دلیلش اون احساس نا امنی که فرزندتون گرفته ، اینکه میخاد بیاد بغلتون چون میخاد بچسبه بهتون ک جدا نشید ازش

چون طبق گفته خودتون یه مدت پدرش نبوده و شما هم در رفت و امد بودین

لایک نکن😑