هفته اول ماه هفتم : فرنی (آرد برنج یک قاشق مرباخوری)
هفته دوم ماه هفتم : حریر بادام یک قاشق مرباخوری
دو هفته آخر ماه هفتم : سوپ از 3تا 6 قاشق مرباخوری
دوهفته اول ماه هشتم : زرده تخم مرغ به مقدار کم اندازه یک نخود مخلوط با کمی شیر مادر یا آب جوشیده
دو هفته دوم ماه هشتم: پوره سبزیجات
دو هفته اول ماه نهم : اضافه کردن حبوبات به سوپ کودک
دو هفته دوم ماه نهم : آب میوه تازه خانگی
دو هفته اول ماه دهم : استفاده از تکه های کوچک میوه
دو هفته دوم ماه دهم : کته نرم که در آبگوشت یا مرغ پخته شده باشد.