2737
2734

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥

 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷

2731

فسنجون باید اینقدر بجوشه تا آبش کشیده بشه و غلیظ شه. لعاب دادنی نیس که. 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

باید کم کم بهش اب اضافه میکردی 

اللن تنها راهش اینه که مرغشو برداری خودشو بذاری همچنان بجوشه 

به فسنجون هرچی اضافه کنی طعمشو عوض میکنه

البته فسنجون کمی که خنک بشه هم غلیظتر میشه

خوشحال میشم پیجم 
2738

بنظرم فسنجون لعاب نداره

باید خوب جابیفته

و اگر موادت کم باشه نمیتونی با اب ریختن زیادش کنی چون لعابی نداره

ولی بعضی ها با ریختن هویج با سیب رنده شده و مرغ ریش شده کمی لعاب دارش میکنن

و خدایی که در این نزدیکی است ......
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730