2777
2789
عنوان

حاجت محال چطوری بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1493 بازدید | 135 پست
منم وضع بهتری ندارم گلم هر کی دردش توی دل خودشه ولی خب چی بگیم

فقط گفتم حیف عمرته . خودتو اذیت نکن

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز پس استعفار امام صادق بگم یا استعفار معمولیبا ی دور قران بخونم روزی ۷جز بخونم ی هفته ایی تموم می ...

ههرطور ک دوست داشتی قرانو بخون حتی شده یه ایه نمیخواد زمان براش بزاری اما بامعنی بخون ک درکش کنی روزی یه دور استغفار معمولی کن برا بخشیدن گناهات اما استغفار امام صادق خداشاهده مامانم ازش معجزه دید برا رزق

نماز جعفر طیار هم بخونین برای مشکلات خوبه ان شاءالله

«یـٰا مَن لـٰا یُرجَۍ اِلـٰا هُـو . . :»ای آن که جز او امیدی نیست . . 💚🌱♥️ اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج️ 💚پـروردگـارا  جـز تو پـنـاهے نـیـسـت…🕊💕🌙🦋💚آقا امیرالمؤمنین‌علیه‌السلام:  از خدا بترس هرچند اندك؛ و ميان خود و خدا پرده اي قرار ده هرچند نازك.  نهج‌البلاغه،حکمت۲۴۲️

ههرطور ک دوست داشتی قرانو بخون حتی شده یه ایه نمیخواد زمان براش بزاری اما بامعنی بخون ک درکش کنی روز ...

عزیز من الان هم چشمام ب زور باز میشه هماصلا تمرکز ندارم معنی ها رو نمیفهمم.فقط قران بخونم تند تند، خدا قبول نمیکنه؟

استعفار امام صادق رو میگم حتما

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

خواهر من از حضرت ام البنین حاجت میگیره

روزی ۱۰۰ حمد میخونم ب نیتشون

سلام نماز استغفار بخونین ان شاءالله درست میشه

چه جوریه

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

استغفار معمولی مثلا چی بگم؟

یه دور تسبسح استغفار معمولی میتونی بگی العفو میتونی بکی استغفرالله ربی اتوبه علیه من بیشتر این دومی رو میگم حالا هرطور راحتین برا زرقم استغفار امام صادق حتی توسایتم خیلیا ازش نتیجه دیدن

بی خونه بودن و آواره بودن و زیر بار صاحب خونه به نفع هیچکس نیست دوست

دقبقا الان شوهرم دو ماهه بیکار شده بعد صابخونمون دو تا خونه داره تازه یادش افتاده که خونه رو بفروشه. تو این زمستون سیاه و جن گ و گرونی چقدر بعضیا قلبشون سیاهه

با همه در صلح هستم مگر اینکه محترمانه برخورد نکنی.😊👊متاهل هستم.

برای خودم که دیگه نه ولی برای بچه هام ناراحتم

خدا دلت شاد کنه