2777
2789
عنوان

چیکار کنم یک نشونه از خدا بگیرم

215 بازدید | 16 پست

بچه ها من بابت موضوعی مدت هاست که منتظرم

خسته شدم از بس خدا رو صدا زدم از بس ائمه رو صدا زدم. هی فکر میکنم داره درست میشه ولی نمیشه. چجوری یه نشونه ای چیزی ازشون بگیرم؟ بفهمم درست میشه بالاخره یا نه؟ 😞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راهی نیست فقط بسپر به خدا

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

دعای نصف شب معجزه میکنه

نماز اول وقت باعث حل شدن مشکلات میشه

امیدوارم روزی برسه بیام براتون بگم عزیز دلم با چادر عروس و دسته گل به همراه شوهر مهربون و خوبش از حرم امام رضا برام عکسشو فرستاد. خیلی دوست دارم در حیاط امام رضا قدم بزنن و آغاز خوشبختیشون باشه لطفا برای برآورده شدنش دعا کنید ،❤️❤️❤️🤲🤲🤲برای عاقبت بخیر شدن همه ی بچه های سرزمینم دعا کنیم❤️❤️❤️برای صالح شدن فرزندم دعا کنید ❤️❤️❤️برای ظهور آقا امام زمان 💔💔مهدی موعود 💔💔دعاکنیم❤️❤️❤️روزی میاد که منم ماشین مدل بالا سوار میشم و از تیکه کنایه های اطرافیان راحت میشم 🤭😍😍آنقدر پولدار میشم که می تونم کابینت و کمد دیواری بزنم، همیشه دست پر برم خونه ،دعاکنید اخلاقم خوب بشه فکر کنم این مورد هم درگرو پول هستش 

هعی خواهر

حتمن به صلاحت نیس گلم

ولی من وقتلیی که خییییلی عاجز شدم

شب دلم خییییلی شکسته از دسه آدم زندکیم و ببین سرمو میکردم تو بالشتم جیغ میزدما از شدت فشاری که روم بود که گلوم میسوخت فرداش چشام وا نمیشد از گریه بخدای خودم میگفتم تو خابم یه نشونه بفرس دلم گرم شه یه خاب قشنگ میدیدم دلم آرووم....🥺

با خدا شب حرف بزن میشنوه صداتو باور کن برای من ج داده

شاید هنوز وقتش نرسیده ب خواستت برسی

دست از دعا برندار

منم چندین بار بوده فکرکردم گخ خدا فراموشم کرده دیگه دوسم نداره قرارنیس ب حاجتم با وجود اون همه دعا برسم

ولی دیدم خدا توزمان بندی قشنگی میخواسته خواستمو بده

پس ناامید نشو

شاید به صلاحت نیست به شهدا همتوسل کن خصوصا نذر صلوات برای شهید ابراهیم هادی

اخه چیزی از قدرت خدا خارج نیست

ازش خواستم اگرم به صلاحم نیست به صلاحم کنه ... چشم مرسی که گفتی نذر میکنم 💙

اخه چیزی از قدرت خدا خارج نیستازش خواستم اگرم به صلاحم نیست به صلاحم کنه ... چشم مرسی که گفتی نذر می ...

درسته هیچچیز از قدرت خدا خارج نیست

میگن هیچوقت نباید چیزی رو به زور از خدا بخوایی شاید اونو بده بلای بدی سرت بیاد خدایی نکرده

خواهش میکنم

شاید هنوز وقتش نرسیده ب خواستت برسیدست از دعا برندارمنم چندین بار بوده فکرکردم گخ خدا فراموشم کرده د ...

اره راست میگی ها

ولی میدونی خیلی وقته منتظرم. خسته شدم انقدر صبر کردم. بالاخره خدا هم میبینه منم آدمم یک طاقتی دارم یک صبر و تحملی دارم دیگه ... کاش برای منم همینجوری بشع