2777
2789

سلام بچه‌ها

من زوج ناقل تالاسمی هستیم 

تیر ماه سال گذشته ۱۶ هفته بخاطر ۵۰ درصد بودن سقط کردم

بیاید باهم باشیم تا راه‌کارهای بهتری بهم بدیم

مینور هستین هر دوتا؟؟؟

دوست دارم مادر باشم.فرزندم الهی که به حق سمنوی فاطمه بر من نازل شوی..روی چشمانم بزرگت میکنم..فقط نامدار باش و پرافتخار..خداوندا بگذر از گناهانی که مانع از مادر شدن من میشود..خداوندا میخام همه ی عمرم مادر باشم..امیدم را ناامید مکن..یا ارحم الراحمین..ع

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شما زمان ازدواج ازتون تعهد گرفتن؟ به متخصص ژنتیک مراجعه کردین بعدش؟

تعهد گرفتن

ولی گفتن درصدش پایینه

منم ۱۶ هفته با فلاکت سقط کردم

ینی مردمو زنده شدم

نه تاحالا نرفتیم

چون زیر نظر بیمارستان دستغیب شیرازیم

منم هستم ولی نرفتیم زیر نظر ژنتیک هنوز گفتم باردار ک شدم میرم دکتر زنانم همینو گفت .فعلا ک هردو ضعیف ...

کار خاصی نمیخوادعزیزم

چون تالاسمی هستی از دست پزشک ژنتیک کاری ساخته نیست

من خودم روندش رو کامل طی کردم

باردار شدم ناخواسته

خیلی خوشحال بودم ولی متاسفانه بعد از تحمل دردهای زیاد ک رفتیم نمونه ازم گرفتن

متاسفانه ۱۶ هفته سقط کردم

ولی چند تا تو همین نینی سایت رفته بودن pgsکرد بودن نتیجه گرفته بودن

کار خاصی نمیخوادعزیزم چون تالاسمی هستی از دست پزشک ژنتیک کاری ساخته نیست من خودم روندش رو کامل طی ...

شما و همسرتون از چی نوع مینوری هستین افا یا بتا؟؟ما ازمایش الکتروفوز دادیم ولی نمیدونم از چ نوعی هستیم...

شما و همسرتون از چی نوع مینوری هستین افا یا بتا؟؟ما ازمایش الکتروفوز دادیم ولی نمیدونم از چ نوعی هست ...

متاسفانه به طور نادر میشه ک دونفر آلفا بخورن بهم ک ما خوردیم بهم

تویه بیمارستان هم یه مورد نادر بودیم ک باور کن همه تعجب میکردن ک دوتا غریبه باهم ازدواج کنن و هر دو آلفا باشن