2777
2789

گربه تا منو دید ترسید رفت ، کفتر رو بیخیال شد ،من دخالتی نکردم خیلی اتفاقی این مسئله پیش اومد ،دیگه کفتره رو گرفتم خیلی خیلی کوچولو زخم داره ،بردمش تو پارکینگ جلوش دونه و آب گذاشتم ولی نمیخوره

الان مسئولیتش با منه ،ببرمش دامپزشکی ؟ بتادین بزنم ؟ لطفا کمک فکری بدین خیلی استرس دارم که طوریش نشه

الهی مرا آن ده که آن به ... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه مسئولیت پذیری تو😂😂 من بودم میگرفتم میدادم به گربهه تا مسئولیتش نیفته گردن من😂

من واقعا نمیتونم ،اصلا در توان من نیست اینکار

من واقعا نمیتونم ،اصلا در توان من نیست اینکار

عزیزم میشه لطفا بگین کسی که ارشد عمران داره و آزمون اجرا رو قبول شده، درآمدش چقدره؟ توی استانی هستش که خیلی ساخت و ساز میشه و مطمئنا پروژه های زیادی بهش میدن

عزیزم میشه لطفا بگین کسی که ارشد عمران داره و آزمون اجرا رو قبول شده، درآمدش چقدره؟ توی استانی هستش ...

اگه حقوقی کار کنه درآمدش الان فک کنم ۶۰۰ اینا باشه ،اگرم خودش حقیقی کار کنه که خیلی خیلی بیشتر

من خودم اجرا کار نمیکنم و اطلاعاتم خیلی به روز نی

ولی

اگه خودش کار بگیره و پروانه سازنده داشته باشه و شرکت داشته باشه بهترین حالتشه اگه پروانه شو حقوقی کردن باشه فقط مسئولیت رو تو یکسال فروخته و یه پولی گرفته که من اینکارو نکردم چون مسئلویتش زیاده