2777
2789
عنوان

شیر گرفتن کودک مامانا کمک لطفا

59 بازدید | 12 پست

من شقاق سینه گرفتم داغونم

از بس که درد دارم

نوزادم ۱۰ ماهشه میتونم از شیر بگیرمش ؟!

بخدا دیگه بریدم از درد

دکترم رفتم ولی فایده ای نداره التهاب شدید دارم از درد دارم میمیرم

دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی..شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی ! توروخدا دعام کنید من هیچ کسیو ندارم ،دعام کنید که دستم بره تو جیب خودم.

خیلی زود برای ازشیرگرفتن

پس چیکار کنم توروخدا یه راه حلی بهم بگو

شیر خشک هم نمیخوره 😭

دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی..شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی ! توروخدا دعام کنید من هیچ کسیو ندارم ،دعام کنید که دستم بره تو جیب خودم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زیر یکسال الویت شیر هس اگر شیرخشک میخوره از شیر خودت بگیرش

شیرخشکم خواستی بدی تو شیشه زدی بعد تو لیوان کن بدش که عادت به شیشه نکنه چون درواقع بچه های شیر خشکی باید یکسالگی از شیشه گرفته بشه که به دندونشون آسیب نزنه

زیر یکسال الویت شیر هس اگر شیرخشک میخوره از شیر خودت بگیرش شیرخشکم خواستی بدی تو شیشه زدی بعد تو لیو ...

نازنین جون

مشکل من همینه که اصلا لب به شیر خشک نمیزنه

تو شیشه شیر آب میخوره ولی شیر خشک نه😭

به نظرت چیکار کنم که حداقل خودم بهتر بشم

نازنین جون مشکل من همینه که اصلا لب به شیر خشک نمیزنه تو شیشه شیر آب میخوره ولی شیر خشک نه😭به نظرت ...

دوماه دیگه باید تحمل کنی چون یکسالش میشه دیگه الویت غذاس اونوقت میتونی بهش شیر پاستوریزه بدی یا براش شیر برنج یا سوپ شیر درست کنی و هرگونه لبنیاتی بدی اولیه یه کاسه ماست معادل یک لیوان شیر هست دوغ و پنیر کم نمک وکشک اینا جایگزین شیر میشه ولی بعد یکسال میتونی بگیری

شیرخشک تروویتال تا حالا گرفتی ؟طعم بیسکوییت داره واژه همه شیرخشکا بنظرم خوشمزه تره اگه نگرفتی امتحان کن اینو بگیر بده ببینم میخوره یا نه اگه نخورد دیگه باید صبر کنی تا دوازده ماهش بشه

دوماه دیگه باید تحمل کنی چون یکسالش میشه دیگه الویت غذاس اونوقت میتونی بهش شیر پاستوریزه بدی یا براش ...

وای خدا

تا دوماه دیگه منکه داغون میشم 😭

همین الان هم کلی زخم شدن

شیرخشک تروویتال تا حالا گرفتی ؟طعم بیسکوییت داره واژه همه شیرخشکا بنظرم خوشمزه تره اگه نگرفتی امتحان ...

نه فقط نان ببلاک تا الان دادمش

که نخوردشون

البته سرلاک میخوره

ممنونمم ازت مهربون

امشب بگم همین شیرخشکم بخره شاید خوردش

وای خدا تا دوماه دیگه منکه داغون میشم 😭همین الان هم کلی زخم شدن

پماد مخصوص بگیر از داروخونه روغن زیتونم میتونی بزنی بعد ک خواستی شیرش بدی با شامپو بچه پمادو بشور ولی روغنو نیاز نیس بشوری