960
44


من درست کردم اما شوید نداره.  گوجه سبزاشم مال وقتیه که اواسط فصله.  هم گوشتیه هم درشت و ترش. گوجه سبزا رو پختم،  له که شد از صافی رد  میکنی، البته من از ابکش رد کردم😂  و تخماشو پوستشو گرفتم،  گذاشتم دوباره پخت.  توش یکم نعناع زدم و یکم شکر.  چون الوچه ها ترشن،  با شکر ترش و شیرین میشه.  بعد دوتا تخم مرغ توش شکوندم.  شمالی ها تخم مرغ میزنن توش.  سفیدشو هم زدم تو خورش قاطی شد،  زردش درسته سفت شد

خیییلی دوست دارم من 

959
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

923
925
891
726
947
950
931
24
917
948
224
958
957
823
745
83
263
909