683
648


من درست کردم اما شوید نداره.  گوجه سبزاشم مال وقتیه که اواسط فصله.  هم گوشتیه هم درشت و ترش. گوجه سبزا رو پختم،  له که شد از صافی رد  میکنی، البته من از ابکش رد کردم😂  و تخماشو پوستشو گرفتم،  گذاشتم دوباره پخت.  توش یکم نعناع زدم و یکم شکر.  چون الوچه ها ترشن،  با شکر ترش و شیرین میشه.  بعد دوتا تخم مرغ توش شکوندم.  شمالی ها تخم مرغ میزنن توش.  سفیدشو هم زدم تو خورش قاطی شد،  زردش درسته سفت شد

خیییلی دوست دارم من 

678
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

670
603
681
685
689
664
24
83
601
224
653
690
662
677
623
263
داغ ترین های تاپیک های امروز