2789

دیگه نزدیک ۲۲ ام حس دیر بودنو که قطعا ندارم

ولی خب بعضی وقتا میگم شاید زود باشه و اگه صبر کنم شاید بهتر باشه هم برای موقعیت و موفقیت خودم هم طرف مقابل مورد بهتری میتونه باشه

اما خب از اونورم حس میکنم اوج زیبایی و تو چشم بودن دخترا تو همین بازه هست که الان دارم میگذرونم و قشنگ میبینم چقدر الان تو چشم شدم نسبت به قبلا

دلم نمیخواد وارد رابطه الکی و سطحی بشم من که اینقدر صبر کردم ولی حالا یکی هست که همه چیش به دلم نشسته منتها اونم مثل خودم دهه هشتادیه و اگه اشتباه نکنم متولد ۸۱ باید باشه

این آدم ، ادب، تیپ ، خانواده ، ورزشکار همه چیزایی که من میخوام و داره جوری که به هیچیش نمیشه ایراد گرفت با رفتارم نشون میده که چقدر جدیه منتها هنوز دانشجوعه و همکلاسی خودمه باید دوسالی من صبر کنم که تموم کنه مدرکشو بعد بره سرکار( اگه زرنگ باشه درآمد خوبی بدستم میاره)و تا اونموقع من اگه وارد رابطه هم شم باهاش نمیتونم به خانوادم بگم چون شغلی نداره

از یه طرف میگم ممکنه همین یبار بوده یکی به دلم نشسته از هر لحاظ از اون طرف یسریا بهم میگن بهترشم میاد واسم

میشه بگید نظر شما چیه

چه برا من چه واسه ایشون بنظرتون زود نیست و ارزش داره دو سه سال صبر کنم ؟

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دنبال هر چی میدویی ازت دور میشه خیلی جوونی فعلا اما خب اگه کسی عاشقته موندگاره

قبلا فکر می کردم فقط هدفش دوستیه ولی الان که میبینم جدیه و داره حتی خودشو تغییر میده شبیه من میکنه متوجه میشم احساساتش واقعیه ...

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام 
قبلا فکر می کردم فقط هدفش دوستیه ولی الان که میبینم جدیه و داره حتی خودشو تغییر میده شبیه من میکنه م ...

بزار اون همیشه دنبالت باشه اگه رابطه تون جدیه الان نمیخوای ازدواج کنی بگو اونقدر منو میخوای که مدتی صبر کنیم کنار هم اگه گفت چقدر بگو نمیدونم ولی مثلا بیشتر فلان سال نمیشه

برو سرکار همین اوایل دستت تو جیب خودت باشه