2726
عنوان

انواع باسلوق و ژله پف پفی ( مارشمالو) ماریا

| مشاهده متن کامل بحث + 36137 بازدید | 474 پست
ممنونم ازت گلم.فقط یه سوال دیگه من قبلا نشاسته ی ذرت گرفته بودم بوی بدی داشت مث بوی خامی حتی بعد پخت ...

اون کهنه بوده یا غاطی داشته. بو نداره معمولا

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
ببخشید ماریا جون من باسلوق درست میکنم میذارم یخچال  سفت میشه مشکلش چیه؟

زیادی روی حرارت مونده 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥

 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷

2728
سلام عزیزم یه سوال داشتم اما ب این تاپیک ربط نداره میگم مایه خمیر رو کجا نگهداری کنم تازه بمونه؟وا ...

توی فریزر عزیزم. دوماه بعد از باز کردن بسته

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
ببخشید منظورتون از نشاسته گل همون نشاسته معمولیه؟ ک میریم عطاری میده دیگه؟؟

بله گلم. نشاسته ذرت مثل ارد میمونه و نرمه

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
ممنون عزیزم ببخشید یه سوال دیگه وانیل وبکینگ پودر تو کابینت باشه یا یخچال؟

تو کابینت عزیزم 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730
پربازدیدترین تاپیک های امروز