سلام مهربونا
برای درست کردن باسلوق
میتونید هم از نشاسته گل استفاده کنید که شکسته و تکه تکه هست هم از نشاسته ذرت که پودری شکل هست.
نشاسته گل یا ذرت : یک لیوان
شکر : یک لیوان
اب : دو لیوان
گلاب نصف لیوان
کره یک قاشق غذا خوری یا دو قاشق روغن مایع
پودر ژلاتین : یک قاشق غذا خوری
ابتدا نشاسته و اب و باهم مخلوط کنید
( اگر از نشاسته گل استفاده میکنید اول نشاسته رو که ریختید توی دیگ دو سه لیوان اب بریزید روش هم نزنید پنج دقیقه بمونه بعد اب شو کامل خالی کنید و دو لیوان اب طبق دستور رو بهش اضافه کنید و هم بزنید )
ولی برای نشاسته ذرت لازم نیست این کار.
بعد شکر رو اضافه کنید هم بزنید تا یکدست بشه.
نکته ی مهم باسلوق اینه که توی زمان زیادی با حرارت کم بپزه وگرنه یه خمیر سنگین دارید که مزه ی ترش میده مخصوصا وقتی که از نشاسته گل استفاده میکنید. پودر ژلاتین و هم با نصف فنجان اب مخلوط کرده بریزید داخل مواد.
بزارید روی حرارت و نیم ساعت مدام هم بزنید تا گلوله نشه
مایه به این حالت رسید گلاب و بریزید و هم بزنید
بعد سی دقیقه مایه شفاف بدست میاد
.
حالا کره یا روغن و بریزیدحالا ده دقیقه دیگه هم با شعله پخش کن و درب بزارید روش تا اب اضافی کامل بره و خمیر خوبی داشته باشیم وقتی خمیر مثل حلوا از ظرف جدا شد خاموش کنید
.
پس کلا سی تا چهل دقیقه زمان حتما میخواد نه کمتر.
یه پلاستیک روش بکشید تا رویه نبنده .بعد که کمی خنک شد دستتون رو چرب یا خیس کنید از مواد بردارید توی دست گرد کنید یه گردو روش بزارید و در پودر نارگیل بغلطونید و بزارید یخچال .
بعد از 24 ساعت حاضره و کاملا مثل باسلوق بازاری ها میشه .
.
.
نوش جون .😘
باسلوق ژله ای یا راحت الحلقوم :
نشاسته گل : نصف لیوان
اب سرد :یک و نیم لیوان
پودر ژله دلخواه : یک بسته
شکر : نصف لیوان
پودر ژلاتین : یک قاشق غذا خوری
ابتدا نشاسته و بریزید توی دیگ روش اب سرد بریزید بعد اب شو خالی کنید دوباره طبق دستور اب اضافه کرده و بقیه مواد و همه رو بریزید هم بزنید تا گلوله نشه بعد بزارید روی حرارت و هم بزنید تا مایع غلیظ بشه و شفاف
حدودا بیست دقیقه کافیه بعد ازینکه چند تا قل زد دو قاشق روغن اضافه کنید و خاموش کنید .مثل باسلوق بالا نباید سفت بشه بعد درون ظرف یا قالب بریزید و با پودر نارگیل تزیین کنید من توی شکر و کمی جوهر لیمو غلطوندم که مثل اماده ها باشه .
بعد از 24 ساعت در یخچال حاضره .نوش جون 💕
.