2777
2789
عنوان

بیبی چکم+ عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1383 بازدید | 157 پست
مدیکور قطره چکونی ک هیچوقت کاذب نشون نمیده انشاالله ک بارداری عزیزم😍😍😍

ممنونم

ان شا الله🌹

دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم امروز بی بی چک زدم مثبت شد.فردا ازمایش میدم.جواب ازمایشو فردا به ما بگو لطفا

حتما عزیزم

ان شا الله هر دو باردار باشیم

دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇
ممنون چی نذر کنم؟

کلا بزرگ که شد بگو تو نذر حضرت ابوالفضل هستی.   من ولی از قبل نذر کرده بودم اگه پسر شد اسمش و ابوالفضل بذارم که انشاالله میخوام بذارم

لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین _ برای شادی روح محمدم صلوات میفرستید؟؟؟  

چقدر شيرينه وقتي آدم بچه ميخواد باردار بشه 

برام دعاكنيد چنين اتفاقي براي منم بي افته زماني كه خواستم...همه چي طبق برنامه😍

گفته بودم ك تورا دوست ندارم ديگر. درد آنجا عميق است كه به حاشا برسد...

100% بارداری البته اگر دقیقا بعد از تست عکس گرفته باشی واگر مدتی بگذره فایده نداره 

ولی مطمین باش بارداری

مبارررررررررررررررررررررک

وای مبارکه عزیزم! خیلی خوشحال شدم واست

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

همون سمت چپی دقیقه  واسه منم امروز اینطوری شد!   چقد از موعدت رد شده!؟  حتما بتات خیلی بالاس😍

من 7روز پیش بتام 149 بود، تازه امروز بیبی چکم اینطوری شده

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
عزیزم وقتی تو اقدام بودی زعفرون هم مصرف میکروی یا قطعش کرده بودی؟

وای میخوردم

چون میخواستم پریود شم

ای داااد کلی رازیانه هم خوردم 😖

چقدر شيرينه وقتي آدم بچه ميخواد باردار بشه  برام دعاكنيد چنين اتفاقي براي منم بي افته زماني كه ...

ان شا الله عزیزم

اره خ خوبه

من الان ازمایشگام ی ساعت دیگ تکلیفم معلوم میشه😇

همون سمت چپی دقیقه   واسه منم امروز اینطوری شد!   چقد از موعدت رد شده!؟  حتما بتات خ ...

پریودام ب هم ریختس عزیزم

نمیدونم

همون سمت چپی دقیقه   واسه منم امروز اینطوری شد!   چقد از موعدت رد شده!؟  حتما بتات خ ...

راستی تبریک میگم😍😍😍

پریودام ب هم ریختس عزیزم نمیدونم

نگران نباش کاذب نیس! 

مطمئن باش جوابش بالای 300... حداقل!