2777
2789
عنوان

بیبی چکم+ عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1383 بازدید | 157 پست
چه مثبته خوشگليه مباااااركه 😍😍😍

توروخدا دعا کنید کاذب نباشهههههه

نگرانممممم

ممنون بابت تبریکت عزیزم

دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇
مبارکت باشه دوستم برای منم دعا کن با دیدن عکس اشکام درومد منم یکساله منتظرم

ان شا الله ماه رمضون واس همه ی منتظرا ماه رسیدن ب مراد دل باشه عزیزم

برات دعا میکنم

دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مباااااااارکهههههههه

یادمخ منم چند ماه پیش شبیه این تاپیک و زده بودم و قلبم میلرزید

لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین _ برای شادی روح محمدم صلوات میفرستید؟؟؟  
شك نكن مثبته برو ازمايش بده 

ان شا الله

فردا میرم

نمیدونم چطوری شوهرمو بپیچونممم

مباااااااارکهههههههه یادمخ منم چند ماه پیش شبیه این تاپیک و زده بودم و قلبم میلرزید

جدی میگی؟ کاش منم مثل شما باردار باشم

مبارکههههههه😍😍😍😍قدمش پر خیر و برکت باشه عزیزم برای منتظرا هم دعا کن

ممنون عزیزم 

براتون دعا میکنم

ان شا الله هممون ماه بعد تیکر بارداری داشته باشیم

جدی میگی؟ کاش منم مثل شما باردار باشم

انشاالله که هستی. نذر حضرت ابوالفضلش کن

لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین _ برای شادی روح محمدم صلوات میفرستید؟؟؟  
انشاالله که هستی. نذر حضرت ابوالفضلش کن

ممنون

چی نذر کنم؟

قبلا ک مثبت کاذب بود چه نوع بی بی چکی میذاشتی؟

مدیکور

البته بعد ها دلیلشو فهمیدم

شب قبلش رابطه داشتم و خوب نشسته بودم خودم رو

ولی اینبار رابطه نداشتم اما چشمم ترسیده

مدیکور البته بعد ها دلیلشو فهمیدم شب قبلش رابطه داشتم و خوب نشسته بودم خودم رو ولی اینبار رابطه ن ...

مدیکور قطره چکونی ک هیچوقت کاذب نشون نمیده انشاالله ک بارداری عزیزم😍😍😍