مثبت شد. باورم نمیشه. مسترسم مثه اوندفعه مثبت کاذب باشه... دعام کنید تو رو خدا
دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇
منم وقتی مثبت شد حال تو رو داشتم دستام میلرزید گریه و خنده قاطی شده بود رفتم سه تادیگه بیبی چک گرفتم شب بود میخواستم تا ازمایش به شوهرم نکم ولی طاقت نیاوردم گفتم
خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪
دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇
امیدوارم هممون این ماه مادر بشیم، اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. ان شا الله بچتو از امام ...
منذروزی که بی بیچکم مثبت شد شبش خواب دیدم بی بی چک زدم مثبت شده.صبحشم یه حسی گفت مثبت میشه و شد.توام مثبت شک نکن گلی.یادش بخیر منم حس تورو داشتم مثبت شد چشام چارتا شد گریم گرفت
من دوسال منتظر بودم همه راهها روهم رفتم جز آی وی اف که تصمیم داشتم انجام بدم،،ولی طبیعی باردار شدم
خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪
ای ضامن آهو واسطه من بین خدایم بشو تا حکمتم را در این ببیند که من هم طعم لذت بخش مادری را بچشم .......بالاخره بعد از ده سال در تاریخ۱۴۰۲/۶/۹ مثبت شدم و مادرشدم خدایاشکرت
نکنه تو ادرارم چیزی هس؟ قرصاینا نمیخورما، ولی چشمم ترسیده از مثبت کاذب