2726

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥

 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷

2728

یا خمیر از نونوایی میگیرم  یا خودم  ارد و خمیرمایه  و اب یا شیر و نمک رو مخلوط می کنم و میذارم  یکی دوساعت بمونه  خوب  ور بیاد

بعد هم  تو یه ظرف دیگه  پیاز رو سرخ می کنم سبزی معطر میزنم و  کنجد و ادویه  میزنم یه تفت که خورد  برمیدارم  با خمیر  مخلوط می کنم و بعدش هم چونه میگیرم و تو سینی فر  درست  می کنم

 بی زحمت برای حاجت دلم صلوات مهمونم کنید      

نصف ليوان شير

يك قاشق پودر خمير مايه فوري

يه قاشق شكر سه قاشق نمك

ارد تا جايي كه خمير به دست نچسبه

وقتي حجمش دو برابر شد 

ميتوني هرچي دوس داري بهش اضافه كني بذاري تو فر

من با پياز داغ

پنير گردو

سبزي معطر

مغزيحات خيلي دوس دارم

نصف ليوان شير يك قاشق پودر خمير مايه فوري يه قاشق شكر سه قاشق نمك ارد تا جايي كه خمير به دست نچسب ...

با این همه نمک شور نمیشه؟

خدایا  یه خونه خوب قسمتمون بکن با همسایه های خوب

من یه نون درست میکنم  بهش میگن کُماچ 

خمیر نون بربری میگیرم  مثلا۳ تا  

بعد یه چونه بزرگدرست میکنم  

کف قابلمه یکم آرد میپاشم  وخمیرو مثل کیک میذارم توش باشعله ی خیلی کم  یه طرفش که پخت برش میگردونم  

برای غذاهای نونی عالیه  پف میکنه مثل کیک  

با روغن وزرچوبه  وزیره هم  روغنی شو درست میکنم 

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍
كماچ نون محليه؟  براي كجاس؟ اسمش اشناس


کماج تو همدان و تویسرکان من شنیدم  درست میکنن.مدلاشم فرق میکنه


ولی اینکه خمیر بربری و تبدیل به کماج کنی عجیبه

اونایی که به شهدا اعتقاد دارید : واسه حاجت منم دعا کنید و صلوات بدین.ممنون
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730