2726
عنوان

هنر آشپزی...

| مشاهده متن کامل بحث + 34729 بازدید | 226 پست

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥

 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷

2728
مطبخ رویا واقعا وبلاگ جالبی بود و من خیلی از دستورهای شیرینی که دنبالش بودم اونجا بالاخره پیداشون کردم. البته من یه نوع شیرینی خشک که با شیر خشک درست بشه رو هم دنبال دستورش میگردم اگه باز هم راهنمییم کنید یه دنیا ممنون میشم.باز هم ممنون به شما مامان خوش سلیقه...
شکرت خداجون
راستی یه راهنمایی دیگه
ما چندسال پیش تو ی یه کشور افریقایی زندگی می کردیم و خانوم هایی که دوست مامانم بودند یک حلوای خیلی خیلی خوشمزه و نرم درست میکردند که تیره رنگ بودو اون هم با شیرخشک درست میشد الان من هرچی میخوام مثل اون حلوا درست کنم نمیتونم یعنی به روش های مختلف درست کردم ولی مثل اون حلوا در نمیاد.

آیا شما در این مورد جیزی شنیدید؟که حلوا با شیرخشک چه جوری درست میشه؟؟باز هم یه دنیا ممنونم ازت.
شکرت خداجون
salam be hamegi.az tnke dobare intapic rah oftade kheyli khoshhalam,man mehmoon daram mikham soop va khoreshe bademjoon dorost konam , donbale yek ghazaye khoshmaz vali asoone dige ham migarda, chon nini 2 mahe daram va nemitoonam ziyad vaght bezaram,shoma chi pishnehad midid,mamnoooooooooooooooooooooon
اتفاقا این سوال منم هست من هم خمیرایی که با اب درست میکنم و مایه خمیر توش داره اصلا خوب نمیشه و بعد از پخت خیلی سفت میشه.ولی خمیرایی که با تخممرغ و ماست یا شیر درست میکنم خوب میشن.


تازه خمیر مایه من از این فوریا هم نیست و خیلی هم تازه اس.


پس دلیلش چیه؟
شکرت خداجون
سامره جان
من همین خمیر مایه رو دارم و همیشه با شیر یا آب ولرم و یک ق مربا خوری شکر اونو عمل میارم یعنی 10 دقیقه میذارم تا پف کنه و روش محدب بشه بعد استفاده میکنم . البته همون طور که شما گفتید میشه مستقیم با آرد هم مخلوطش کرد ولی دیگه نمیشه فهمید که خراب شده یا نه منم همین بسته بزرگش رو گرفتم و تو یه شیشه تو یخچال الان یکساله که سالم مونده و دارم ازش استفاده میکنم
کمک کمک کمک طورو خدا زود جواب بدید وگرنه ابروم جلوی قوم شوشو میره من برا تولد دخترم با این پودر های اماده کیک پختم و 2تا بسته مصرف کردم و2سانت بالای قالبم خالی بود وتوی فر در دمای 180 گذاشتم 20 دقیقه بعد وسط کیکم به طرز عجیبی پف کرده بود واومده بود بالا و کنارههای کیک هم پخته بود و خشک شده بود اما اون وسطه هنوز خمیر بود خلاصه به هر مکافاتی بود کیک رو پختم واز قالب در اوردمو من وسط کیک هم خامه وشکلاتی که با هم حرارت داده بودم وسرد ششده بود وموز وگردو ریختم که وسط کیک هم خمیری شده بود ودر کل کار جالبی نبود حالا فردا مادرشوهرم اینا رو دعوت کردم خواهش میکنم راهنمایی کنید اشتباهم کجا بوده.
سلام عزیزم فکر کنم اگه قالبتو یه کم بزرگتر برداری و بعد روشو فویل بکشی و فقط 10 دقیقه آخر زمان فویلو برداری که روش یه کم طلایی شه درست شه اما بازم بزار اساتید بیان نظر بدن چون من تا حالا ازین پودر آماده ها استفاده نکردم!
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687