2777
2789
اخه پنج شنبه دیگه تولد پسرم و سالگرد ازدواجمونه اما این ماه رییس شرکتشون رفته سفر تا اخر ماه هم نمیاد اونم میگه ولخرجی نکن وسط ماه کم میادم اخه چرا این ماه اه اه خیلی حالم گرفته شده البته من خودم پس انداز دارم که اقا خبر ندارن ولی اگه واقعا وسط ماه کم بیاریمم چی مجبورم پس اندازم رو بزارم برای مواقع بحرانی وسط ماه گرییییییییه
عزیزم 13 دی اسمانی شدی دلم برات تنگ میشه
همراه جان حتماکه لازم نیست جشن بزرگ بگیری یا هزینه ی زیاد کنی. یه کیک کوچولو و یه هدیه واسه پسرت و یه شاخه گل واسه همسرت و گرفتن یه جشن سه نفره عاااالللیی میشه عکس هم حتما بگیر این که ناراحتی نداره
یاد خدا آرام بخش دلهاست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همراه جان حتماکه لازم نیست جشن بزرگ بگیری یا هزینه ی زیاد کنی. یه کیک کوچولو و یه هدیه واسه پسرت و یه شاخه گل واسه همسرت و گرفتن یه جشن سه نفره عاااالللیی میشه عکس هم حتما بگیر این که ناراحتی نداره
یاد خدا آرام بخش دلهاست
ببخشید دارم شام میزارم دستم کثیفه الان دوساله همون کار رو میکنیم ولی سالهای قبل خیللللللللی بهتر بود اما امسال این اقساط خوته واقعا راه نفس کشیدن رو بسته اه مهندس تو هم وقت پیدا کردی این ماه رفتی سفر
نه عزیزم دیگه اونقدر ها هم اوضاع بحرانی نیست میخوام براش کیک باب اسفنجی سفارش بدم شامم پیتزا و لازانیا چون خیلی وقته میگه درست کن دندونش هم لق شده میگه میخوام ارزو کنم یه خرگوش داشته باشم حالا شوهرم گفته من میخرم ولی چشمم اب نمیخوره یادش بمونه از همه چیزش عکس میندازم ببینید