2789
عنوان

خواستگار عجیب غریب

649 بازدید | 30 پست

میگه برای این که خوب همو بشناسیم باید رفت و آمدمون زیاد باشه مثلا باهم بریم مسافرت!

امروز حس می‌کنم که از سال های گذشته هم آزادترم، چون از یادها و امیدهای واهی رها شده‌ام. می‌دانم که هیچ چیز دوام ندارد.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من گفتم نه من در حد قدم زدن و کافه اینا میتونم بیام بیرون گفت من نمیتونم این جوری بشناسمت!

امروز حس می‌کنم که از سال های گذشته هم آزادترم، چون از یادها و امیدهای واهی رها شده‌ام. می‌دانم که هیچ چیز دوام ندارد.

این واقعا خواستگار رسمی بوده؟! اسفندی نیست؟

شانس گند من بله

بگو میخوای مثل شبکه خبر ۲

یه دوسالی هم ازمایشی زندگی کنیم که تو خاطر جمع شی

یا عماد من لا عماد له 🍀🍀🍀 خدایا من ایمان دارم که در تمام اتفاقات زندگیم برای من خیری قرار داری ممنونم بابت تمام اتفاقات من از دل و جون میپذیرم خدایا سپاس گذارم 💗خدایا سپاس گذارم 💗 خدایا سپاس گذارم 💗 عماد 💗 زهرا 💗 سپاس گذارم بابت دو هدیه قشنگت خداجون 😍😍😍🥰🥰🥰🥰💕💕💕💕

بگو میخوای مثل شبکه خبر ۲یه دوسالی هم ازمایشی زندگی کنیم که تو خاطر جمع شی

یه بار هم گفت بیا خونمون نمیدونم خودمو میخواست بشناسه یا ...

اینا که زود میرن خواستگاری و ازدواج اکثرا خطرن حواست باشه

نه داشتیم صحبت میکردیم برای آشنایی اما به واسطه گفته بود قصد ازدواج دارم

اصلا علاوه بر کثیفی انگار مشکل عقلی هم داره

روانی بود