2777
2789
عنوان

خواب عجیب

161 بازدید | 10 پست

دیشب یه خواب عجییبی دیدم ، توی خواب میدیدم که انگاری توی یه کاخ یا قصر بزرگ بود که از جنس سنگای مرمری خیلی زیبایی بود ،بعد توی همون قصر راهروی بزرگ و طولانی بود که یه صف طولانی از دخترایی بود که دو به دو یا سه به سه کنار هم ایستاده بودن و اونایی که جفت هم بودن عین دو قلو ها یا سه قلو ها کپی هم بودن و لباسا و تاجای شکل هم داشتن ، لباسای بعضیا حریر سفید بود و بعضیاشوش حاشیه آبی خیلی کمرنگ و طلایی داشت ، با حاشیه های متفاوت و هر ردیف هم تاجای شکل هم و رنگی رنگی و درخشان داشتن و خیلی خوشگل و ناز بودن بعد روبه روی همونا ی فضای باز داشت که یه سری دیگه دختر و پسر با لباسای رنگی و حریر تنشون بود و دست هم دیگرو گرفته بودن و مث عمو زنجیر باف میچرخیدن انگار که یه نوع رقص باشه ، خلاصه که یه فضای خاص خوبی داشت ، بعد همینجوری که من مات و مبهوت این صحنه ها بودم یکی از اون دخترای تاج بسر که انگاری فرشته بودن برگشت و رو به من گفت قرآن بخون ! گفتم زیاد بلد نیستم . گفت معنیشو بخون و بهش عمل کن !!! بعد یهو از خواب پریدم.

بچه ها من چند شب قبل از خواب با گلایه از خدا خواستم خودشو بهم ثابت کنه و یه راهی جلو پام بزاره و یه جوری راهنماییم کنه😢😢😢😢

از صبح همینجوری بغض دارم

😍😍😍خير باشه

اره قران بخون

همسرم مردي عاشق و فهميده است،او مرا خط ب خط بلد است و ميداند با احساسات زنانه ام چگونه رفتار كند،،در حالت ارام مرا گنجشك خيلييي كوچولو ميداند و هر وقت عصبي باشم مرا فايتر ماهي صدا ميكند ،،تمام دغدغه ذهنيش،،ارامش روح من است،گاهي بانو بزرگوار خطابم ميكند و خودرا مردي مديون به من،،،گاهي از ارزوهايي ك برايم دارد سخن ميگويد،انقدر با هيجان مانند پسرك ده ساله ك همه او را مرد خانه صدا ميكنند ،،مرد من خيلي صميميت را بلد است ،مهرباني را بلد است،سخاوت را بلد است،مرد من با هوس بيگانه است و عشق را كاملاً بلد است،او با خشونت عليه زنان چه كلام و چه رفتار ب طور جدي و محكم بيگانه است،،مرد من يك مرد است اما نه يك مرد معمولي نه يك مرد متعصب و نه يك مرد تظاهر گر و نه يك مرد ريا كار،،،تمام فعل و انفعالات مرد من با روح و جسمش عجين است،،،دوستت دارم مرد واقعي من ،،قهرمان زندگيم ،تمام زنان سرزمينم ارزوي چنين مردي با چنين باور فكري و  عملي را دارند❤️خداراشكر چنين مردي،معشوق هميشگي زندگي من است❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB