من درت میکنم برای تابستان به جای شربت اماده میدم به مهمونام
شکرو اب رو میزارم بجوشه تا غلیظ بشه دوست داشتی میتونی بهش زعفرون بزنی یا رنگ غذای سبز بعدش سرکه رو اضافه میکمی
وقتی خوب غلیظ شد از روی حرارت برمیداری یه دسته نعناع رو که تمیز کردی با نخ یا توری میبندی میزاری توی شربتت دربش رو میبندی میزاری چند ساعت نعناع توش بمونه هر چند وقت هم بهش سر بزن هر موقع که احساس کردی طعم و بوی نعناعت کافیه نعناع رو از توش در بیار شربتت رو اگه لازمه صاف کن بریز تو شیشه موقع مصرف هم بهش اب اضافه کن
با تخم شربتی یا خاکشیر هم خوشمزه میشه میتونی قاطی کنی (البته موقع مصرف )