2777
2789
عنوان

آخه چجوری به شوهرم بگم 😟

| مشاهده متن کامل بحث + 1253 بازدید | 74 پست
یعنی قبل از مسافرت بهش بگم؟

اره بگو

چون تو مسافرت رفتارای محیا فوق العاده آزرده ات میکنه 

حتی ممکنه بین تو و شوهرت دعوا بیوفته

نظرت مخالف نظرمه یا ریپلای نکن یا کردی خیلی مودبانه !! واگرنه برای من که مهم نیست کاربریم بترکه 😁😁😁

خانمادنبال این نباشین زناروشوهراشون جمع کنن...یه دوست داریم زنش جلوهمه سینه رومبندازه بیرون وسط جمع بچه شیرمیده مرده هم مث بزنگاه میکنه....

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خانوم جان اگه زندگيتو دوست داري به بهانه مريضيم كه شده نرو و با اين دوست شوهرت قطع رابطع كن درسته ش ...

دقیقا عین جاری من

به من میگف من خودم میرفتم براشوهرت دوست دخترپیداکنیم باهم میرفیم گردش

هررازی داش یامشکلی به خاهرش نمیگف به من میگف

فیلم س وپ رتوگوشیش داره ویه عالمه مزخرفات دیگه

که من اول باورنکردم دوباره گفتم یوخ خودمونزنم به بیخیالیویوخ یادم بیادکه دیرشده باشه ودست بکارشدم

وفهمیدم همش کاملادروغ بوده کاملا دروغ میفهمی

هرکسی به به وقت یاری رهبرش درخواب باشدبالگددشمن ازخواب بیدارمیشود.             امام علی (ع)
😆😆 محیا هرجا هستی کمتر جم ببین  عنتر خانوم

😁😁😁😁😁

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
باشوهرت حرف بزن بگو که از رفتارهای دختره خوشت نمیادشاید چون واقعا شوهرت تو این فازها نیست دقت نکرده ...

میترسم بیشتر حساسش کنم روی محیا،اگرم تا الان حواسش بهش نبوده با این حرفا از الان به بعد به رفتارهای محیا دقت می‌کنه و خدایی نکرده...

وای با رفتار این زن تو مسافرت بخاطرحساسیتی ک هم پیدا کردی اصلا بهت خوش نمی گذره با اعصاب داغون بر میگردی راهی نداری جز اینکه بمرور ازش دوری کنید تا قطع رابطه بشه

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر                 یادگاری که در این گنبد دوار بماند
اصلا به شورت راجب محيا گير نده و حساسش نكن خيلي اروم و طبيعي بزن به مريضي و نرو تمام

ساید شوهرش بگه باشه تو نیا و خودش تنهایی بره چون دوستای شوهرشن 

😍خدایاشکرت داداشیم خوب شد😍

واای چجوری وایسادی تا همه این حرفارو بهت بزنه عکس العملی نشون ندادی؟

همون موقع بهش میگفتی چقد حرفا و رفتارش زشتن و دیگه ادامه نده 

بنظرم خیلی رک ب همسرت بگو ازاین خانوم و رفتار وقیحانش اصلا خوشت نمیاد و نمیخوای رابطه داشته باشی.درک میکنه

من عشق ندیدم و ندانم که چ باشد..

بله بله مرد هر چقدرم متدین و متعهد باشه وقتی ی زن هی بخواد بهش نزدیک بشه بالاخره ی جایی پاش میلغزه خدا نکرده. 

شما اول به اون محیا خانوم بگو شوهرم گفته من خیلی رو محرم نامحرمی حساسم و همیشه سعی میکنم از زنای دیگران دور باشم. از طرف خودت حرف نزن . از طرف شوهرت بگو .

ب شوهرتم بگو ک حواسشو جمع کنه و پاشو از گلیمش دراز تر نکنه. خلاصه عزیزم افرین ک حواست هست. بیشتر ازینم باشه. 

کاملا در این مورد با شوهرت جدی باش و حتما ازش بخواه ک  چیزیو ازت پنهان نکنه