2777
2789
عنوان

آخه چجوری به شوهرم بگم 😟

| مشاهده متن کامل بحث + 1253 بازدید | 74 پست

باشوهرت حرف بزن بگو که از رفتارهای دختره خوشت نمیادشاید چون واقعا شوهرت تو این فازها نیست دقت نکرده تو بهش بگو تا دستش بیاد اون شوهرِ توِ که باید جوری رفتار کنه که دختره خودش رو جمع کنه.

😍خدایاشکرت داداشیم خوب شد😍

کاملامیفهمم چی میگی

ولی یجاخوندم که اگه دعواکنی یاخط ونشون بکشی که مبادا باهاش حرف بزنی یامثلابگی مباداچیزی که میخوادوانجام بدی وازاین حرفابگی وضعییت بدترمیشه وشوهرتم میگه به نظرت میادوتوداری اشتباه میکنی وحسادت زنانته وازاین مزخرفات

هرکسی به به وقت یاری رهبرش درخواب باشدبالگددشمن ازخواب بیدارمیشود.             امام علی (ع)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه اینا رو به شوهرت بگو.به اون دختر پر رو هم یه جور بفهمون که اصلا از این اخلاقاش خوشت نمیاد.نذار زیاده روی کنه.اگه چیزی از شوهرت پرسید یا خواست خودت پیش دستی کن زودتر جوابشو بده

اشتباه محض اینه ک با غریبه ها دوستی میکنید بابا بخدا این دوستی ها زندگی آدم رو خراب میکنه نزارید پای دوست و دوستی توی خونه هاتون باز بشه

من همونیم ک این آخریا صدای خنده ی بچه ها آزارم میداد همونی ک اگ یه مادر رو میدید بچه بغلشه عصبی میشد همونیم ک تو چشای شوهرم نگاه میکردم ک ببینم شوهرم با دیدن بچه های بقیه چه حسی بهش دست میده  ک جنگ و جدال راه بندازم بگم منو طلاق بده برو زنی بگیر ک برات بچه بیاره  من همونیم ک این آخری ها دیگه برای بچه اشک نمیریختم همونی ک دیگه دعا نمیکرد برای مادر شدنش همونی ک فکر نمیکرد  یه روزی مادر بشه و خدای من همونیه ک سورپرایزم کرد تو عید ۹۷ بهم عیدی داد باردار شدم و پیشاپیش برام کادوی تولد فرستاده من متولد ۹ آذرم و فرشته ی کوچولوی من ۱۰ آذر مگه میشه بهتر از این من ب دستهای خدا خیره شدم معجزه شد همین نا امید نشین 😊😊😊😊😊
آخه نمیشه کنسلش کنم از خیلی قبل از اینکه من این خانومو بشناسم این مسافرت برنامه ریزی شده بود،بلاک کر ...

بهونه بیار

اصلا به صلاحت نیست رفتن

یادت باشه زن همونیه که رو دامنش میشه نماز خوند

یه وقتا هم اونی میشه که ادمو از بهشت روند

اینو بکن اویز گوشِت

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

هم به شوهرت تذکر بده....هم به شوهره زنه...

بگو دوس نداری زنش انقد به شوهرت نزدیک باشه....حتی گرفتن دستش و دلم میخواست بپرم بغلش و این حرفارو هم بهش بگو...شاید اصلا بنده خدا خبر نداره زنش چه عفریته ایه... شایدم چن بار دعواشون بخاطر همین بی بند و باری زنشه

کمتر شبکه GEM  ببین مشکلت حل میشه

از کجا معلوم محیا جم نمیبینه؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

یه جوری با شوهرت برخورد کن که شوهرت نفهمه سر این جریان بعد فکر میکنه تو بهش شک داری . مثلا میتونی بگی از مهیا زیاد خوشم نمیاد زن سرسنگینی به نظر نمیاد مثل اینکه خیلی دوست داره با مردای غیر از شوهرش رابطه داشته باشه  . اصلا طوری وانمود نکنی که شوهرت نفهمه حساسیتت به خاطره اونه

وقتی میخواد باشوهرت حرف بزنه یا طرف حرفش رو شوهرت قراربده نزار یا باهاش حرف بزن یا شوهرت رو ببر جای دیگه یا جای شوهرت تو جوابش رو بده.

یه بارم با خنده خنده بهش بفهمون ازکاراش خوشت نمیاد

😍خدایاشکرت داداشیم خوب شد😍