2789

دخترم کلاس هشتمه ۱۳و نیم سالشه حدود دو سال پیش برادرم براش یه سیم کارت خرید تا بره یتیوب سه تار یاد بگیره زبان المانی یاد بگیره و. .... پدرش اجازه نمیداد بره شبکه های مجازی . تا دو ماه پیش همچی خوب بود تا اینکه رفت تو تلگرام

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اگه میتونی با یه روانشناس خوب صحبت کن اگه نمیشه با ۱۴۸۰ تماس بگیر ببین میتونن کمکت بکنن خانه های بهداشت هم بعضیاشون مرکز مشاوره دارن

در کل میگن با بچه هاتون رفیق بشید بابچه هاتون کارهای دونفری انجام بدید فیلم ببینید یا مثلا باهم برید بیرون ولی هیچ امرو نهیی نکنید بمرور به حرفاتون گوش میکنه یا اگه مدرسه مشاور داره ازش کمک بگیر خواستی اینجا درددل کنی هم ایرادی نداره ولی خوب شاید بازخوردو جواب کامل و خوبی دریافت نکنی

تو تلگرام یه گروه زیبایی پوست بود که یه پسر افغانی هم توش عضو بود از چهره دخترم خوشش اومد هی گولش زد دخترم اول نیگفت پسره میگه دختر بخ این زیبایی ندیدم خود پسر هم خیلی جذاب بود دیدم دخترم همش محصولات زیبایی میخواد چیزای عجیب غریب مثل گواشه و ...

تو تلگرام یه گروه زیبایی پوست بود که یه پسر افغانی هم توش عضو بود از چهره دخترم خوشش اومد هی گولش زد ...

عزیزم گواشا که چیز عجیب غریبی نیست منم دارم. ولی خب رابطش با اون اقا چیه و شما چجوری خبر داری. خودش بهت گفت؟

دخترم گفت پسرع عاشقم شده منم همینطور چون افغانه ممکنه بگیرنش نمیتونه بیاد اینجا . کالا باباش تا سرموچه نمیزاره ما بریم میگه تنها برم تهران ببینمش زمانی که باب میره یه هفته ماکوریت من برم تخران و برگردم گفتم هرگززز

توی سن بلوغه. اینک بخواد ب ظار و زیباییش اهمیت بده خیلی طبیعیه. اینکه بخواد استایل ای مختلف رو امتحان کنه و مراقبت مو وپوست انجام بده و محصولاتش رو بخره هم خیلی طبیعیه. تنها چیزی که دردسر سازه اون اقاست

اره همه چی رو بهم میگفت

خب ببین این خوبه که همه چیزو بهت میگه. دخترت چند وقت میشناس اون اقا رو. و اون اقا چند سالشه اگر بالای هیجده ساله ب دخترت نگو که اعتمادش رو خراب نکنی ولی ب مرده بگو که یا ارتباطش رو قطع کنه با دخترت یا اینکه به پلیس اطلاع میدی و اینا. تهدیدش کن

ما با هم رفیق بودیم ولی شبی که شوهرم رفته بود عروسی جمعه شب اومد با پسره انلاین صدا رو اسپیکر که منو راضی کنن دخترم بره تهران گفتم نه از ساعت نه تا ۱۱ شب اصرا که منم بذم تهران شد ۱۲شب افتاد رو گریه وزار زدن که باید برم منم عصبانی شدم گفتم گوشیتو بده به من دیگه گوشی بی گوشی نداد و اصرار و کریه منم دو تا سیلی زدمش اونم افتاد به جونم کتک زدن من لبم پاره شده اونم زیر چشماش اثر انگشت من بود باباش صبحش فهمید بینمون کتک کاری شده گفتم حرف زشت زدخ کتکش زدم اینم بگم شوهر گفته اگه بفهمم دوست پسر داره اول تو اتیش میزنم بعد دخترمو میدونم که میکنه خیلی تهاجمیه