2777
2789
عنوان

دورهمی یکی یکدونه ها بی خواهر ها

157 بازدید | 16 پست

بچه ها به شما سخت می گذره خواهر ندارید تنها هستید داداشاتون چطوری هستن با شما رابطه عاطفی خوبی با بردارا دارید ولی خواهر داشته باشی خیلی خوبه منتظر نظرات شما عزیزانم

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه خودم نه مادرم خواهر نداشتیم😞😞😞 داداشمم بود و نبودم واسش فرقی نمیکنه مجرده ۲۹ سالشه چهارساله ازدواج کردم یه بار زنگ نزده حالمو بپرسه یا واسه نی نیم بعد ده روز فهمیدن، تبریک گفت😞😞 ولی شوهرمو خواهرش مداااااام باهم حرف میزنن قربون صدقه هم میرن انگار اونا زنو شوهرن😁

خواهر ندارم هیچ وقت هم دوست نداشتم داشته باشم یدونه داداش دارم فداش بشم رابطه مون خیلی خوبه، الانم با این شرایطم بازم دلم نمیخواد خواهر داشته باشم 😎😎😎😎

حانیه، حانا😁, کاترین اشتون 😎😎😎

من خواهرندارم گاهی حس میکنم اگه داشتم خوب بود امافقط گاهی که خیلی ناراختم..

درکل خوشم میادیکی یدونه ام😍

بابرادربزرگم که شوخی زیادمیکنیم اماعاشقشم،کوچیکه رویکم لج داریم باهم.امااونم ععشقه😍

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹

من ک خیلی غصه میخورم خواهر ندارم دختر عموهام دختر عمه‌هام دختر خاله و دختر دایی‌هام هر کی میبینم خواهر داره و چقدر باهم خوبن دلم آب میشه😔😔😔 یه داداش دارم ک اونم باهام خوب نیست به حدی که شوهرم هم یه بار تو عصبانیت ب روم آورد که باید مث داداشت باهات رفتار کنم؟😔😔😔😔😔😔

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖