2789

خانما داداشم ی هفته قبل زنگ زد بهم ماشینتون بدین میخوایم بریم جایی

گفتم ن هزار اتفاق هست ندادم

زنگ زد شوهرم اون بهشون داد

باهاش دعوا کردم ک نده

الان باهاش تصادف کرد 40.50میلیون خرج برداشته

بهم گفت زنگ بزن داداشت ک پول رو بده

خودش اینقدر مزمت هست روش نمیشه زنگ بزنه

منم گفتم زنگ نمیزنم

غلط کردی دادی وقتی بهت میگم انگار الاغی هیچ حالیت نمیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو مگه خودت ندادی خودتم پولو بگیر

گرچه داداشت خیلی پرروئه که خودش نگفته پولو میدم

اگه تصمیم داری طلاق بگیری تاپیکم با عنوان {قبل از اقدام به طلاق چندتا سوال رو از خودتون بپرسین} رو بخون:)

خب داداشت خودش باید متوجه باشه و بده خب اون نباید قرض میخواست الان ضرر داده باید تاوان بده دیگه

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 

داداشت چطور ماشینو پس اورده بدون تعمیر کردن

!!!

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

خود داداشت باید درست میکرد و تحویل میداد

بعد چرا وقتی به شما گفته بده و گفتی نه ، با شوهرت تماس گرفته ؟ این رفتار برادرت خیلی زشته

به همسرت بگو زنگ بزنه بگه بیا ماشینو درست کن و خسارتشو بده . افت قیمت هم جدا حساب کن

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

خب چرا بهش داد؟

کاری نکن بعدا برادرت جایی کمک خواست شوهرت بگه به من چه

الان باید پشت شوهرت باشی

اگه داداشت زن داشت و موضوع برعکس بود همچین ازت میگرفتن

حتی نداره

زنگ بزن بگو خورد خورد باید بده بهتون

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

ی اسنپ میگرفت ب صرفه تر بود

مزمت چی بود اون وسطا؟؟

چرخ اقبال من..بادا هم اکنون ذهن و تنم.اقتدار من هستم امروزکامروامیشوم از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

نمیده نداره میخواست بهش نده

مشکل فقط شوهرت نیست خیر سرش خواسته خوبی کنه جواب رد نداده حالا اگه نمیداد میگفتی داداشم رو زد شدم نداد مشکل داداشت خودته گلم اولا وقتی دیده شما ناراضی هستی نباید می رفت پیش شوهرت درخواست میکرد بعدشم الانم باید خودش شعورش برسع وقتی درخواست کرده باید پای تاوانش هم بایسته نیاز به گفتن یاد آوری نیست

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
خب چرا بهش داد؟

چرا حرف زور میزنی گلم مقصر اول آخر این موضوع برادر خودته وقتی شما گفتی نه چرا باید می رفت پیش شوهرت باید خودش حالیش میشد دیگه در ضمن اگه هم نمیداد میگفتی وای چه شوهر بیشعوری دارم داداشم یه قرض خواسته نداده اگه برادر خودتم بود نمیدادی ؟؟؟