2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منکه دخترمو دو ماه پیش بردم تو پذیرش ۲۴ پیدا کردم الان اگهبخوام دوبا ره برم اسمشم یادم رفته

اره هستن زیاده نوبت گرفته بودین پیام براتون نیومد مگه چک کنین؟ برای چه کاری بردین خوب بود؟

اره هستن زیاده نوبت گرفته بودین پیام براتون نیومد مگه چک کنین؟ برای چه کاری بردین خوب بود؟

من گوشیم خراب شد کلا فلشش کردم

ولی سونو ازماییشش هست

الان شما گفتی نگاه کردم دکتر مینا موید نیا دکتر مهربون و خوبیه

چند سالشونه دخترتون چیکار کرد دکتر براش نتیجه بخش بود؟ دختر من ۴ سالو ۱ ماهش یکم سینه اش رشد کرده

۴ سال که بلوغ نمیشه

چاق نیست

دختر من موی زیر بغل کرکی داشت و سینشم انگار سرش یکم بیرون زده شده بود

البته دختر من ۸ سالشه

ازمایش،سونو عکس مچ دست گرفتن . که ازمایشو سونو بلوغ نبود مچ دستشم ۶ماه تا یک سال بیشتر از سن خودش بود که مهم نبود ولی گفت هر ۶ ماه بیارش برای چکاب

دیدم اونو تو نوبت دات ای ار برای ۱۳ روز دیگه نوبت داره . دخترتون چند سالشه مشکلش چی بود ؟ من دخترم ۴ ...

همون بلوغ زودرس

اما ۹سالگی بردم

صفحه رشدش بزرگتر بود

الان هفتمه،قدش ۱۷۰

۴ سال که بلوغ نمیشه چاق نیست دختر من موی زیر بغل کرکی داشت و سینشم انگار سرش یکم بیرون زده شده بود ا ...

اتفاقا اگه زیر ۸ سال ۹ باشه میگن بلوغ زود رس نه چاق نیست وزنش خوبه ماشاالله هر کی میبنیه میگه به ۵ سال میخوره چاق به نظر نمیرسه وزنش ۱۹ قدشم ۱۰۸ نمیدونم بچم چیشد چشم خورد یهو اینجوری شد

همون بلوغ زودرساما ۹سالگی بردمصفحه رشدش بزرگتر بودالان هفتمه،قدش ۱۷۰

امپول دادبه دختر شما ؟ خیلی ناراحتم نمیدونم چرا دخترم اینجوری شد قدو وزنش میخوره به ۵ ساله هر کی میبنیه میگه بزرگتر میخوره قدش ۱۰۸ وزنشم ۱۹ ولی تپل بنظر نمیاد اصلا معمولی

امپول دادبه دختر شما ؟ خیلی ناراحتم نمیدونم چرا دخترم اینجوری شد قدو وزنش میخوره به ۵ ساله هر کی میب ...

بله امپول داد

با قد ۱۵۳ بردم

قدش بلند بود دخترم،نمیخواستم مقطع ابتدایی پریود شه