2777
2789
عنوان

نمیخام تو این خرابشده بمونم

786 بازدید | 34 پست

چند ساله عروسی کردم از شب اولی که پامو تو این خونه گذاشتم همش اتفاقای بد افتاده برام یبار نشده شاد باشم و اتفاقی نیوفته بعدش

همش درجا میزنیم . حتی برا خریدن این خونه با اینکه پولشو شوهرم داده مادرشوهرم انتخابش کرد نزاشت ما نظر بدیم خیلی زجرمون دادن قبلا هم گفتم تو تاپیکای بچه ها . حالا میخوایم جابجا بشیم اما شوهرم انگار جادو شده یه هفتس داریم میریم خونه میبینیم حتی خونه های خوشگلتر و بزرگتر با جای بهتر اما راضی نمیشه هی میگه نه یه عیبی رو خونه ها میزاره . من از تک تک دیوارای این خونه بیزارم دکترمم گفت جابجا بشی افسردگی بعد زایمانتم زودتر ازبین میره  . صد بار زیر فرش هام دعا و طلسم پیدا کردم ازین خونه بدم میاد رزقمون صفره صفره . 

از شانس من یه خونه پسند کردم استخاره زد شوهرم درومد پشیمانی در پیش روی شماست حالا میگه نه دیدی گفتم . 

کسی دعایی چیزی بلده برا راضی کردن اینکه ازین خونه بریم بخدا دیگه توانشو ندارم اینجا بمونم .

دعایی ذکری چیزی ک به شوهرم بدم راضی بشه بریم ازینجا . 

من قطره چکونی ننوشتم پس شمام نامردی نکنین تورو خدا جوابمو بدین 

یه آرزوی مهم دارم اگه میشه یه صلوات برام بفرستین ممنون میشم اگه براورده بشه خیلی خوشحال میشم خیلی دلم اروم میشه و امیدم برای روزهای زندگی بیشتر میشه ممنونم .

شما همین فرمون رو بری افسردگی‎ت بدتر می‎شه که بهتر نمی‎شه. دعا و جادو جنبل چیه؟ یه کم دیدت رو به زندگی واقع‎بینانه‎تر کن. اگه روانشناس یا روانپزشک نداری، حتماً یکی پیدا کن.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کلی ادم انلاینن یکیشون جواب و نظری نمیده حالا اگه قطره قطره نوشته بودم هجوم میو اوردن 😑

یه آرزوی مهم دارم اگه میشه یه صلوات برام بفرستین ممنون میشم اگه براورده بشه خیلی خوشحال میشم خیلی دلم اروم میشه و امیدم برای روزهای زندگی بیشتر میشه ممنونم .
خب برو پیش دعانویس

خواهر من جاییو بلد نیستم از کجا پیدا کنم کسیو ندارم باهام بیاد 

خودم نمیشه بنویسم ؟ دعایی بلدی بندیسم؟

نمیدونم چی بگم 

از شوهرت بپرس که چرا رو خونه ها عیب میذاره؟ بپرس حرف دلش چیه واسه خونه عوض کردن... 

اصلا بهش بگو که هر خونه ای که اون بگه تو قبول میکنی. 

و اینکه بگو افسردگیت داره بدتر میشه و باید بخاطر زندگیتون زودتر جابه جا بشید

منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر...   

شما همین فرمون رو بری افسردگی‎ت بدتر می‎شه که بهتر نمی‎شه. دعا و جادو جنبل چیه؟ یه کم دیدت رو به زند ...

هجرت و جابجایی باعث تغییر روحیه میشه من بدترین روزای زندگیمو تو این خونه دیدم به هرگوشش نگا کنم یکی از دل شکستگیامو میبینم حتی قبل بارداری چون پول نداشتیم جابجا نشدم شوهرمم دوست داره جابجا بشیم ولی همش میگه خونه خودمون خوش نقشه است و برا این مقایسه میکنه خونه هارو 

منو شوهرم تو این خونه خیلی ناراحتی دیدیم عزیزم برا همین نمیخایم بمونیم اما پای معامله ک میشه یچیزی ته دل شوهرمو انگار خالی میکنه