2777
2789
عنوان

به زن عمموم گفتیم آخری میزنن سرت میبرن میگه شما حسودین

| مشاهده متن کامل بحث + 2280 بازدید | 89 پست
چرا؟ یکی دوست داره مو رنگ کنه عمل کنه ناخن بکاره لباس مارک بپوشه ،یکی هم طلا دوست داره

به خاطر ۴ تا النگو همسایه خواهرم رو یه زن کشت .در حالی که خود قاتل کارمند بود . این که ۲۴ تا هست خیلی خطرناکه خیلی

الان وضع مالی مردم بدتر هم شدهبخاطر یه چیز کوچک آدم میکشن

با اونا میگن ناآگاه ،نه ندید بدید،نزدیک روستای ما هم به دوتا زن شوهر پیر تو خونشون حمله کردن زنه کلی طلا داشته تنها شانسی که داشتن همسایشون دیده سریع به پلیس زنگ زده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینکه حالا زنعمونه خالم به دختر ۵ سالش نزدیک ۲۰۰ تومن طلا وصل میکنه تا الان یه ست کامل دختر خالم گم کرده مامانش ادم نمیشه هرچی میگیم بابا بچه خطر داره

خودشم ادم زرنگی نیست خیلی گیجه بچه همش ول اینور اونور

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

یه پیرزن تنها رو تو خونه اش خفه کردن.به خاطر طلاهاش.دخترش گفت۴سال بعد ،قاتلش برای یه قتل دیگه دستگیر شده ،اعتراف میکنه.

نصف دیه بهشون تعلق گرفت .مادرشون هم که زنده نشد

خدایا ،من رو سر هیچ دوراهی ای قرار نده،من این یک راه رو هم گاهی اشتباه میرم.
به خاطر ۴ تا النگو همسایه خواهرم رو یه زن کشت .در حالی که خود قاتل کارمند بود . این که ۲۴ تا هست خیل ...

می دونم ولی درست نیست بهش بگیم عقده ای یا ندید بدید تمام طلای منو هم دزد برده هیچ کاری هم نتونستیم بکنیم

یه پیرزن تنها رو تو خونه اش خفه کردن.به خاطر طلاهاش.دخترش گفت۴سال بعد ،قاتلش برای یه قتل دیگه دستگیر ...

من خودم از این جریان میترسم

طلاهام تو صندوق امانات بانک هست بعد میکم یکی فکر میکنه طلاهام خونه است میاد تو خونه خفتم میکنه به خاطر طلاها

الان وضع مالی مردم بدتر هم شدهبخاطر یه چیز کوچک آدم میکشن

من شنیدم تو شهر ما چند سال پیش یه خانوم یه خانوم دیگه رو بخاطر بدلیجاتی که به خودش آویزوون کرده بود با روسری خفه کرده بود

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

چون طلا داره !!!😐 نمیدونم چرا به علایق مردم احترام نمیذارن

درسته خطرناکه ولی دلش خوشه ،خواهر من یک کیلو طلا داره البته قایم میکنه،اونیکی خواهرم اصلا طلا نداره فقط لباس میخره،من هم تو این بین فقط نگاه میکنم بهشون ،نه اونا عقده ای هستن نه من، فقط سلیقه ها فرق داره