الان وضع مالی مردم بدتر هم شدهبخاطر یه چیز کوچک آدم میکشن
با اونا میگن ناآگاه ،نه ندید بدید،نزدیک روستای ما هم به دوتا زن شوهر پیر تو خونشون حمله کردن زنه کلی طلا داشته تنها شانسی که داشتن همسایشون دیده سریع به پلیس زنگ زده
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
الان وضع مالی مردم بدتر هم شدهبخاطر یه چیز کوچک آدم میکشن
من شنیدم تو شهر ما چند سال پیش یه خانوم یه خانوم دیگه رو بخاطر بدلیجاتی که به خودش آویزوون کرده بود با روسری خفه کرده بود
در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️ متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊
چون طلا داره !!!😐 نمیدونم چرا به علایق مردم احترام نمیذارن
درسته خطرناکه ولی دلش خوشه ،خواهر من یک کیلو طلا داره البته قایم میکنه،اونیکی خواهرم اصلا طلا نداره فقط لباس میخره،من هم تو این بین فقط نگاه میکنم بهشون ،نه اونا عقده ای هستن نه من، فقط سلیقه ها فرق داره