2777
2789

دیروز رفتم دوستمو ببینیم یکی از فامیلای مامانمم اونجایی بود که ما رفتیم

هم اشنای دوستم بود هم اینکه فامیل مامانم

با من نگاه از بالا به پایین داشت از نگاهاش و رفتاراش متوجه شدم چون تیپ و قیافم بسیار سادست و تحویلمنگرفت جز یه سلام و علیک عادی

ولی دوستمو خیلی تحویل گرفت جلوش پاشد بهش دست داد و احوال پرسی خوب و گرم و ازش تعریف کرد(چون دوستم خوشگل و پولدار بود)

بعد برگشت بهم گفت راستی کوثر تو مامانت قرار بود یه امانتی برام بیاره یادش رفته انگار

زنه با اینکه وضع مالیش خوبه ولی(از مامانم درخواست حبوبات رایگان بهش بدیم کردع بود چون عشایریم و زمین کشاورزی داریم)

منم به مامانم چیزی نگفتم راستش

بنظرتون حق داشتم؟

اینم بگم از حرفاش و رفتاراش و طرز نگاه کردنش و حرف زدنش خیلی نگاه از بالا به پایین داشت

من تازه عروسی کردم تا چشمش بهم خورد یه جوری بحث انداخت (برادرزاده هاش دوتاا دختر بودن همکلاسیم بودن)

گفت انقد خواستگار پولدار وهمه چی تموم برای نیلوفر ونازلی میادولی همشونو رد میکنن

همین چند روز پیش مامان کوثر خونشون بود یه خواستگار پولدار براشون اومد ولی جواب رد داد

😐

من بودم با چنتا تیکه آبدار حالیش میکردم میگفتی امانتی های ما به شما نمیرسه زنیکه

برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شما رو نمیدونممن باشم جریانو به مامانم میگم و میگم لیاقت نداره براش حبوبات نبردیگه هم سعی کن ازش دور ...

خیلی مغرور بود برا من این خانم درحالی ک من سن بچشو دارم

درکل حس خوبی بهم نداد براهمین به مامانم نگفتم اصلا

چی بگم خب..

سعی کن رفتارها رو شخصی سازی نکنی، ولی خب حسش کردی..

پس لابد یه چیزی بوده..

شما موظف نیستین به کسی رایگان چیزی بدین...

نیازمند که نیستن..

و بنظرم اگر مجدد تکرار کرد بگو که:

برای فروش نداریم امسال، برای همون مصرف شخصی خودمونه

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)

همون موقع میگفتی به نیلوفر و نازلی بگید اگه خواستگار همه چیز تموم دارن حتما ازدواج کنن چون این روزا ...

😑خیلی رو مخ بود حالا این نیلوفر و نازلی بدگویی نباشه سگ بهشون نگاه نمینداخت بس که زشت بودن

ولی انواع اقسام عمل های زیبایی باشگا ژل لیزر کاشت و .... رو انجام دادن

وقتی کوچکترین مسایل ادب و تربیت رو رعایت نمیکنه لزومی نداره بابت خواستش چیزی به مادرت بگی پیش مادرت ...

من به مامانم بگم چون فامیل نزدیک مامانمه مامانمالان با خودش میگه حتما من دروغ میگم

😑خیلی رو مخ بود حالا این نیلوفر و نازلی بدگویی نباشه سگ بهشون نگاه نمینداخت بس که زشت بودنولی انواع ...

خب وقتی اینا رو میدونی باید جواب بدی همون موقع

میگفتی اااا من فکر میکردم چون خواستگار ندارن اعتماد به نفسشون از بین رفته و برای همین دنبال ژل و ... هستند😁😏