2777
2789

چه از ازدواج، چه رابطه.

آدمم میره اینستاگرام یه جور از روابط میترسه.

نی نی سایت یجور دیگه.

یا خدا.

چه خبره؟

یعنی رد فلگ اول این روابط دیده نمیشه که یهو وسطش آدم اینجور سورپرایز نشه؟؟؟

ازدواج خوب هم داریم اصن؟

توصیه ای دارید به بقیه؟

اگر آرکیتایپ همه شخصیت های هلنی رو لحاظ کنیم، من به سرنوشت کاساندرا مبتلا ام.

ببین نی نی سایت محل نوشتن مشکلات و درد دل هست

طرف هر دوخته یه تاپیک میزنه مشکلش رو میگه تو این دوماه روزهای خوبی که داشتن رو مه نمیاد تاپیک بزنه بگه حالمون خوبه یا خوبیای همسرشو بگه

هرکی هم بیاد خوبی بگه همه حمله میکنن که داری پز میدی پس معیار درستی برای سنجش نیست

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

ببین نی نی سایت محل نوشتن مشکلات و درد دل هستطرف هر دوخته یه تاپیک میزنه مشکلش رو میگه تو این دوماه ...

درست میگی.

ولی واقعا اعصابم خراب میشه.

اعتماد آدم کلا به همه از بین میره.

طرف یا از دوستش خورده یا از شوهرش یا نامزد و دوست پسر.

خیلی وحشتناکه. میگم کاش حداقل ۴ نفر بیان ۴ تا چیز قشنگم بگن آدم نگه دنیا رسیده تهش

اگر آرکیتایپ همه شخصیت های هلنی رو لحاظ کنیم، من به سرنوشت کاساندرا مبتلا ام.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ازدواج الان واقعا ترسناک شده

شاید فقط ۵درصد ازدواج ها درست باشه و به طلاق نکشه

الان پسرای دهه هشتادی اکثر افسرده و بیکار و لات هستن

دخترهای دهه هشتادی هم به خاطر رفاه و آسایش میرن سمت اقایون دهه شصتی

امار خیانت به شدت زیاد شده...

هر کسی الان زندگی عاشقانه و خوبی داره، ۱۰سال پیش ازدواج کرده...

وگرنه الان ازدواج میکنن با هم لیلی و مجنونن ولی بعد ۲سال میگن دیدی فلانی طلاق گرفت

....با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم. از شما آقایون محترم خواهش می‌کنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.

توصیه م اینه ازدواج یه زندگی جدیده که تو میشی خانوم یه خونه دیگه مادرت نیست که لباساتو بشوره غذا درست کنه خودتی و خودت و مسلما زندگی مشکلات زیادی داره و تو به عنوان خانوم اون خونه باید اون مشکلو حل کنی در این حد

ازدواج کردن هنررررر نیست

ازدواج موفق کردن هنررره

اینکه قبل ازدواج تو انتخاب همسر دقت بشه و آگاهانه انتخاب بشه هنررره

وگرنه همه ازدواج میکنن و تهشم متاسفانه خیلی از زندگی ها متلاشی میشه به خاطر انتخاب اشتباه و نادرست

@_mahyar