2777
2789
عنوان

بچم تکون نمیخوره🥺🥺😭

208 بازدید | 17 پست

۱۶ هفته و ۴ روز چند روز پیش احساس میکردم تکون میخوره مثله ماهی لیز میخورد یا مثله حباب میترکید

ولی الان چند روزه هیچی نمیفهمم انگار تو شکمم هیچی نیست 😭🥺

تازه هفته ی پیش هم رفتم سونو گرافی

موندم ۱۸ برم باز

کاربری دست ۱۲۴ نفر. 😝😆 🔸️کاربر خانم🔸️ 🦋 گر نگه دار من آنست که من میدانم. شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🦋

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم سومی رو حاملم... ولی ناخواسته بود و حالم بده😭

من بچه اولم فوت شد بعد پنج سال نازایی دومی روباردارشدم هنوز بچم یک سال و چهارماهشه این سومی روخودم خواستم به خاطرسابقه نازایی گلم خداراشکرکن کاش بچه اول منم میموند الان سه تامیشدن دیگه تموم این یکی بچتم ب سلامتی ب دنیا میادباورکن دوست داشتنی تراز اونا میشه واقعا دیدم که میگم ناخواسته هاعزیزترن

کاربرسال ۹۸
من بچه اولم فوت شد بعد پنج سال نازایی دومی روباردارشدم هنوز بچم یک سال و چهارماهشه این سومی روخودم ...

عزیزم، خدا بهت صبر بده

نمیدونم، الان که حالم بده. هروقت میرم خونه مامانم سرزنشم میکنه. هی میگه بهت گفتم هنوز که زوده برو سقطش کن. ولی من جرات سقط نداشتم. همشم میگه تو خودت بچه میخواستی دروغ میگی ناخواسته بوده😭با اینکه وضع مالیمون خداروشکر خوبه هی میگه تو این اوضاع بچه آوردنت چی بود... خیلی بهم انرژی منفی میده😭

عزیزم، خدا بهت صبر بدهنمیدونم، الان که حالم بده. هروقت میرم خونه مامانم سرزنشم میکنه. هی میگه بهت گف ...

توروخدا سعی کن به خاطرحرف دیگران خودتو به گناه الوده نکنی خواهرشوهرم این کاروکرد به روزسیاه نشست

کاربرسال ۹۸