2777
2789
عنوان

چون که پدربزرگم سرطان داشت و فوت شد خیلی امیدوارم

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 22 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم داییم سرطان روده داره همین زودی میمیره..

جراحی م کرده یا نه ؟

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

بخاطر این فرصت زندگی کردن خداروشکر کن سعی کن رو خودت کار کنی سرپا بشی این دنیا اونقدرام طولانی نیس هممون میمیرم وقتی آدم به مرگ نزدیک میشه یا مریضی سختی میکشه تازه میفهمه زندگی شو چقدر ساده از دست داده و اون حس پشیمونی و به عقب برگشتن بزرگترین زجره نخواه که به اون پشیمونی برسی

اگه افسرده ای برو دنبال درمان

دل به دل راه داره عزیزم منم یادتم همیشه مگ میشه اون روزای کذایی از یاد ادم برهخداروشکر میگذرونم تو خ ...

الحمدالله

الان اوردمش پارک بازی

🥴😅

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

نه باید کیسه میزاشتن که خوششون نمیومد نذاشت پخش شد سرطان

ماهم تو اقوام داشتیم سرطان روده، جراحی م کرد فوت شد بعد دوسال ..فقط زجر میکشن ..کاش چیزی باشه بخوری خلاص شی ..زنده موندن فقط عذابه ..لعنت به سرطان

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀