2777
2789
عنوان

دل نوشته

26 بازدید | 0 پست

من حق دارم زندگی خودم را بسازم، حتی اگر همه مرا نپسندند یا انتظار داشته باشند که همیشه بپذیرم و موافقت کنم. نیازی نیست برای تایید دیگران خودم را قربانی کنم یا مرزهایم را زیر پا بگذارم. پذیرش دیگران هدیهای است، نه شرط ادامه زندگی و نه معیار ارزشمندی من.

من میتوانم «نه» بگویم و این به معنی بیاحترامی به دیگران نیست؛ بلکه احترام به خودم است. احساسات، نیازها و خواستههای من اهمیت دارند و من حق دارم آنها را بیان کنم، حتی اگر دیگران راضی نشوند. من شجاعت دارم که مرزهای سالمی برای خودم تعیین کنم و با اعتماد به نفس انتخابهایم را انجام دهم.

من کافی هستم، حتی اگر کسی این را نبیند یا نپذیرد. ارزش من وابسته به تأیید دیگران نیست و خوشحالی و آرامش من نباید به نظر یا پذیرش آنها گره بخورد. من میتوانم با دل و ذهنی آزاد زندگی کنم، بدون اینکه دائم درگیر جلب رضایت دیگران باشم.

زندگی من حق من است و من مسئول خوشحالی خودم هستم. من میتوانم با مهربانی، اما با قاطعیت، خودم را در اولویت قرار دهم و به یاد داشته باشم که پذیرش دیگران، امری اختیاری است، نه الزامی. من میتوانم آزاد باشم، من میتوانم کافی باشم، و من میتوانم بدون وابستگی به نظر دیگران، کامل زندگی کنم.

مقایسه کردن خود با دیگران: یکی از کارایی که حتما باید ازش دور باشین، مقایسه کردن خودتون با همکلاسیا و اطرافیانتون و بقیه هستش❌این کار واقعا اشتباه هستش چون توانایی ها، شرایط، سطح علمی، معیارای علمی، نوع یادگیری و قدرت یادگیری آدما با هم خیلی متفاوته❗️همونطور که در ویس های قبلی گفتم، بهترین نوع مقایسه، مقایسه خودتون با گذشته تونه، یعنی پیشرفتتون رو طی گذر زمان مقایسه کنید با قبل که این کار باعث بالا رفتن اعتماد به نفس تون هم میشه