2777
2789
عنوان

کسی میدونه

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 26 پست
نه عزیزم نگرخ 😁

سیسی رایگان به فاتحه و صلوات گیرت اومد🙃

هر وقت دلت گرفت مهم نیست کجایی یا کیا نزدیکتن... فقط هرکاری لازمه انجام بده تا آروم بشی... خجالتم نکش... فردا قرار نیست بقیه دردای مدفون شده تو قلبتو برات حمل کنن🫂💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سیسی رایگان به فاتحه و صلوات گیرت اومد🙃

خب خداروشکر حالا فاتحه و صلوات واسم فرستادی ممنون😁🫂

فقط 29 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکوره😉مسیرِ سخت، مقصدِ قشنگ!💪کنکور ریاضی، بزودی ۱۱ تیر ۱۴۰۵ منتظر باش!😎 میشه برای پدربزرگم فاتحه بخونی🙏🏻😥خدایا خودت کمک کن توی درسام موفق بشم و به آرزوهای خوبی که دارم برسم و بتونم برای خانوادم افتخار باشم و سربلندشون کنم🤲🏻🤲🏻 میشه حالا که لطف کردی امضامو خوندی❤❤برام صلوات بفرستی و دعام کنی🙏🏻🙏🏻

گروه کتاب خوانی داریم

اهل کتابخوانی هستم ولی الان کنکور دارم وقت ندارم عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکوره😉مسیرِ سخت، مقصدِ قشنگ!💪کنکور ریاضی، بزودی ۱۱ تیر ۱۴۰۵ منتظر باش!😎 میشه برای پدربزرگم فاتحه بخونی🙏🏻😥خدایا خودت کمک کن توی درسام موفق بشم و به آرزوهای خوبی که دارم برسم و بتونم برای خانوادم افتخار باشم و سربلندشون کنم🤲🏻🤲🏻 میشه حالا که لطف کردی امضامو خوندی❤❤برام صلوات بفرستی و دعام کنی🙏🏻🙏🏻

خب خداروشکر حالا فاتحه و صلوات واسم فرستادی ممنون😁🫂

قربونت

تاپیک آخرم یه سر بزنی ممنونت میشم

شاید کسی نیاز داشت

هر وقت دلت گرفت مهم نیست کجایی یا کیا نزدیکتن... فقط هرکاری لازمه انجام بده تا آروم بشی... خجالتم نکش... فردا قرار نیست بقیه دردای مدفون شده تو قلبتو برات حمل کنن🫂💙

قبل ۱۸ سالگی رو کارت اسم خودتو مینویسن ولی درواقع به اسم پدرته

بله درسته

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ماه پیش

عزیزم کنکوری هستی؟خوشبحالت.تا میتونی خودتو بکش بالا درگیر عشق و عاشقی نشو.کار خوب پیدا کن.بینیتو عمل کن.لباسای شیک.طلا پس انداز بعدا اگه مورد خوبی بود ازدواج کن....ایکاش منم تو سن تو بودم و الان درگیر زندگی مزخرف نبودم

عزیزم کنکوری هستی؟خوشبحالت.تا میتونی خودتو بکش بالا درگیر عشق و عاشقی نشو.کار خوب پیدا کن.بینیتو عمل ...

بله کنکوریم🥲 ان شاءالله امسال رشته ای که میخوام قبول بشم کار خوب پیدا میکنم تلاشمو میکنم پیشرفت کنم و بعد اگر تاکید میکنم اگر مورد خوبی و از همه لحاظ اوکی بود بعد ازدواج میکنم فعلا با درگیرم و زیاد وقتی برای مسائل دیگه ندارم😊

مگه چند سالته عزیزم؟ ان شاءالله زندگیت درست میشه قشنگم❤️

((احساس میکنم زندگی خیلی بهت فشار آورده درکت میکنم عزیزدلم من که این سنم زندگی فشار آورده بهم چه برسه به بقیه🥺🫂))

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بله کنکوریم🥲 ان شاءالله امسال رشته ای که میخوام قبول بشم کار خوب پیدا میکنم تلاشمو میکنم پیشرفت کنم ...

۳۲ ام گلم.فشار که نگو دیگه با شوهر خودشیفته خائن خسیس از خودراضی و خانواده مزخرفتر از خودش.شانس اوردم بچه دار نشدم فقط

۳۲ ام گلم.فشار که نگو دیگه با شوهر خودشیفته خائن خسیس از خودراضی و خانواده مزخرفتر از خودش.شانس اورد ...

ان شاءالله که درست میشه عزیزم خدا بزرگتر از چیزیه که ما فکرشو میکنیم🥺🫂

1
5
10
15
20
25
30
35
40