2777
2789
عنوان

کارم بده❓

102 بازدید | 12 پست

میخوام برم دعا بگیرم برای کارگشایی و افزایش مشتری

خیلی تلاش میکنم بخدا دوتا شغل دارم هیچی در نمیارم فقط ضرره تازه ماشینمم سرش فروختم ماشینمم از دستم رفت

به عالم و ادم بدهکارممم🥲

پول دانشگاهم مونده امتحانا نزدیکه هنوز تصویه نکردم

چیکار کنم دیگه مغزم نمیکشه خسته شدم

نظرتون چیه؟کارم بده؟🥲

سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.

نه واسه رزقو روزی بگیر خوبه انشاالله برکت میشه برات

توجه   کاربر اقام ،توجه   با اجازه خانوم بچه های سایت  هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی،باید خودش باشیhttps://uploadkon.ir/uploads/0fb801_25hayedeh-bia-bargard-music-irani-com-.mp3

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حالا کا دانشجویی باید دیکته رو درست بنویسی 'تسویه'آنقدر پولم که داری بده جادوگر بخوره خیالت راحت بشه ...

س و ص توی کیبورد بالا و پایین هم هستن اشتباهه تایپیه دوست عزیز

آنلاین شاپ دارم و مژه کارم

قبلا فروشنده و دستیار دندون پزشک بودم

سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.

س و ص توی کیبورد بالا و پایین هم هستن اشتباهه تایپیه دوست عزیزآنلاین شاپ دارم و مژه کارم قبلا فروشند ...

مژه کار که ضرر نمیده احتمالا از کار آنلاین ضرر کردی درسته؟

الان بازار اینطوری شده اکثرا ورشکست شدن .شما با دقت تر باش که دیگه ضرر نکنی .فعلا باید خیلی آهسته بری و آهسته بیایی ...تا انشالله درست بشه وضع مملکت .موفق باشی

مژه کار که ضرر نمیده احتمالا از کار آنلاین ضرر کردی درسته؟الان بازار اینطوری شده اکثرا ورشکست شدن .ش ...

تخت اجاره کردم ماهی ۵ تومن دارم از جیب میدم و میلیونی متریال میخرم

انلاین شاپمم یه جور دیگه ضرر

ممنونم سلامت باشید

ن بگیر خوبه ، ولی جای معتبر و خوب برو تو دلتم حتما نیت کن بگو خدایا من ایمان دارم همه چی از طرف توعه ...

باشه مرسی🥲🫶🏻