پسر ۲۸ ساله، پدرش را به جرم خشونت علیه مادر کشت
🔹صبح روز پنجشنبه دهم آذر ماه امسال، جسد رضا میرزایی، همسر مرضیه یونسی، سرپرست تعزیرات حکومتی استان همدان، در منزل شخصیشان کشف شد.
🔹تحقیقات ابتدایی پلیس نشان داد که پسر ۲۸ ساله مقتول، عامل این جنایت بوده است. متهم پس از بازداشت، انگیزه خود را دفاع از مادرش در برابر خشونتهای پدر عنوان کرد.
🔹 این اتفاق در حالی رخ داد که خانم یونسی، با وجود جایگاه اجتماعی بالا، بارها با صورتی کبود در محل کار حاضر شده بود و همسایگان نیز از سالها خشونت خانگی در این خانواده خبر داشتند.
🔹 در روز حادثه، مادر پس از درگیری مجدد با همسرش، خانه را ترک کرده و به هتلی رفته بود. پسر ۲۸ ساله پس از اطلاع از خشونت دوباره پدرش علیه مادر، به خانه بازگشته و با ترفندی پدرش را به خانه کشانده بود و او را با ضربات چاقو به قتل رسانده است./