2777
2789
عنوان

منگوله پوستی

60 بازدید | 12 پست

خانمها منگوله پوستی چه جوریه

من روی کشاله ران همسرم دوتا دیدم

نمیدونم چرا دلسرد شدم ازش همش فکر میکنم زگیله کلا وسواس فکری دارم

هر کار میکنم خودمو قانع کنم نمیتونم

تو گردنشم داره

مثل همونه

کاربری گل مهرم نمیدونم چی شد هر چی میزنم رمز عبورم نمیاد میزنه اشتباه خیلی ناراحتم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گوشت اویزون حالت و نرمه بره دکتر عمومی براش برشون میداره

دقیقا همینه

منم زیر بغلم داره

ولی ادم شک میگنه

کاربری گل مهرم نمیدونم چی شد هر چی میزنم رمز عبورم نمیاد میزنه اشتباه خیلی ناراحتم 

واسه اونا حتما باید معاینه بشه فقط پزشک میتونه قطعی تشخیص بده که منگوله است یا زگیل

منگوله شکلش مشخصه منم زیر بغلم دارم

ولی نمیدونم چرا تو رون همسرم دیدم یه جوری شدم

خودش مشکل نداره تو گردنشم هست منم زیر بغلم دوسه تا دارم ولی تو رونش انگار یه جوریه

خودش مشکل نداره تو گردنشم هست منم زیر بغلم دوسه تا دارم ولی تو رونش انگار یه جوریه

بهش بگو برید دکتر هردو تا تون ازبین ببرینش راحت شین

هم شما زیر بغلت وهم ایشون رون پاش و اگر دوست داشت گردن

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
واسه اونا حتما باید معاینه بشه فقط پزشک میتونه قطعی تشخیص بده که منگوله است یا زگیل

آره درسته دوستم چند سال تو گردنش و پشت چشمش داشت وقتی ناحیه خصوصیش زائده دید اصلا شک نکرد هی پشت گوش انداخت وقتی دید زیاد شدن رفت آزمایش داد تستش مثبت شد اصلا باورش نمیشد خودمون از رو ظاهرشون تشخیص نمیدیم

بهش بگو برید دکتر هردو تا تون ازبین ببرینش راحت شین هم شما زیر بغلت وهم ایشون رون پاش و اگر دوست داش ...

رفت برا گردنش یه پمادی داد الکی

اصلا فایده نداشت

باید بسوزونه که هم هزینه بره هم حوصله نداره

آره درسته دوستم چند سال تو گردنش و پشت چشمش داشت وقتی ناحیه خصوصیش زائده دید اصلا شک نکرد هی پشت گوش ...

منگوله کلا مشخصه

بعد اون قسمت نیست تو رون پاشه ولی من از،بس، میگن نمیدونم فلان خودمم وسواس دارم یهو یه جوری شدم

آره درسته دوستم چند سال تو گردنش و پشت چشمش داشت وقتی ناحیه خصوصیش زائده دید اصلا شک نکرد هی پشت گوش ...

عکسشو فرستادم دقیقا همینه

رفت برا گردنش یه پمادی داد الکی اصلا فایده نداشت باید بسوزونه که هم هزینه بره هم حوصله نداره

سوزوندن هزینه اش زیاد نیس

پارسال دونه ای۱۰۰ بود

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ