2777
2789
کجا بود که ما نمیدیدیم!!!!!!!

بود دیگه. چندماه پیش من سرماخوردگی گرفتم بویایی چشاییم رفت فهمیدم کروناست. الانم کرونا تیغی هست که فقط صدات در نمیاد یه جوریه انگار یه روز جیغ و داد کردی صدات گرفته.

و گلو درد از علائمشه. خطرناک آنفولانزا هست که خوب نمیشی. تب خستگی بیحالی. عفونت چشم و گوش بدن درد سرفه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مدرسه بچه منم تا حالا اعلام نکردن بچه ها ماسک بزنن عجیبه شاید چون اینجا هنوز خبری نشده

مدرسه دختر من سه هفته پیش که دخترم مریض شد نصف کلاس مریض بودن و غایب معلمشون گفت ماسک بزنید

بود دیگه. چندماه پیش من سرماخوردگی گرفتم بویایی چشاییم رفت فهمیدم کروناست. الانم کرونا تیغی هست که ف ...

آها من روحساب اون دوران کرونام که خیلی وحشتناک بود و خیلیا فوت کردن

شهر ما که خیلی وضع خرابه هم تختا پر

خصوصا بخش کودکان

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑

کاششش مدارس تعطیل میکردن

دو هفته پیش بچه هام گرفتن این آنفولانزا رو در حد چی بگم این طفلکا داغون شدن کلا از غذا خوردن اافتادن

10روز مدرسه نفرستادمشون تا خوب خوب بشن.

دخترم باز دیشب میگه مامان گلوم میسوزه با اینکه ماسک میزنه

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤

بله خانوم مینو محرز، متخصص و گایدلایننویس بیماریهای عفونی،ماه پیش رسما ورود سویه جدید کرونا به نام کرونای تیغی رو به ایران تایید کرده.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

کاششش مدارس تعطیل میکردن دو هفته پیش بچه هام گرفتن این آنفولانزا رو در حد چی بگم این طفلکا داغون شدن ...

وای چه بد خودم مریض بشم بچه نه مریضیه بچه ها خیلی سخته درک میکنم