بود دیگه. چندماه پیش من سرماخوردگی گرفتم بویایی چشاییم رفت فهمیدم کروناست. الانم کرونا تیغی هست که فقط صدات در نمیاد یه جوریه انگار یه روز جیغ و داد کردی صدات گرفته.
و گلو درد از علائمشه. خطرناک آنفولانزا هست که خوب نمیشی. تب خستگی بیحالی. عفونت چشم و گوش بدن درد سرفه
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
دو هفته پیش بچه هام گرفتن این آنفولانزا رو در حد چی بگم این طفلکا داغون شدن کلا از غذا خوردن اافتادن
10روز مدرسه نفرستادمشون تا خوب خوب بشن.
دخترم باز دیشب میگه مامان گلوم میسوزه با اینکه ماسک میزنه
🖤 پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤
بله خانوم مینو محرز، متخصص و گایدلایننویس بیماریهای عفونی،ماه پیش رسما ورود سویه جدید کرونا به نام کرونای تیغی رو به ایران تایید کرده.
https://t.me/zhaazh_khaa کانال تلگرامم✍🏻 «مرد را انسان معنی میکنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسانها رفتار کند، میگویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ بر هکسره🤬 حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻