2777
2789
عنوان

شما با پسری کهههههههه

146 بازدید | 20 پست

خیلی خیللللی رفتارش خوب باشه مهربون باشه عاشق باشه لهتون احترام بزاره و الان 29 سالش باشه ازش بپرسید تا الان رابطه داشته بگه فقط یه بار 7... 8 سال پیش تو اوج جوونی اونم ن با دوست دخترش با جن. ده ببخشید اینجوری واضح میگم ولی بعد اون توبه کرده سمت این چیزا نره حتی میگه کامل کامل باهاش نبودم فقط در حد ار.ضا چون یجورایی خودشم میگ چون دوسش نداشتم چندشم میشده 🤷🏻♀️ازدواج میکنید؟

حس بدی بهتون دس نمیده؟ راستش میشینم فک میکنم الان اکثر پسرا دارن چ بسا دخترا هم و ممکنه خیلی ها کلا نگن

بنظرتون فراموش کنم؟

توی گذشته کنکاش نکنین،اره چون گذشته هر فرد به خودش ربط دارع اما تا جایی ک اون گذشته به حال و اینده صدمه ای نزنه

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی فک میکنی هیچ پسری قبل ازدواج با کسی رابطه نداشته؟خیلی ساده ای همشون همه کاری میکنن

ن میدونم حداقل یک بار همشون تو سن جونی داشتن چون کنجکاون و محدودیتی نداشتن واسه انجامش

اخه معمولا اکثر پسرا داشتن حالا یا میدونیم یا نمیدونبم انکار میکنن

میگم دیه اگه بتونی باهاش کنار بیایی و آینده اذیتت نکنه اوکیه من نمیتونم مثلا ولی اگه بتونی خب مشکل نیس