2777
2789
عنوان

نشخوار فکری و بی خوابی شبانه

54 بازدید | 9 پست

در حدی نشخوار فکری دارم که شبا گریه مکنم که چرا اینجوری شدم بیش از حد فکر مکنم و نمتونم بخوابم خوابم اصلا سنگین نمیشه مثلا اگرم بخوابم که ذهنم نمیخوابه

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
حال بد انرژی منفی کسی که مدام پشتت حرف میزنه ونمیدونی باید چکار کنی

تهش اخه باید چکار کنم

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم جدیدا اینجوری شدم.البته مشکلات اخیرم با یه عده بیشعور هم بی تاثیر نیست

اره منم مشکلاتی دارم ولی خب قبلنا مشکلاتم از اینم بدتر بود اما عین خرس میخوابیدم الان معلوم نیس چم شده

اره منم مشکلاتی دارم ولی خب قبلنا مشکلاتم از اینم بدتر بود اما عین خرس میخوابیدم الان معلوم نیس چم ش ...

منم قبلا مشکلاتم بیشتر بود و کمتر فکرم درگیر بود،میدونی ذهن آدم تا یه جایی کشش داره،سختی و ناراحتی از یه حدی فراتر بره دیگه آدم توانش کم میشه چون به مرور روی هم جمع میشه.سعی میکنم روابطم کمتر کنم،آدمای سمی رو حذف کنم تا یکم آرامشم برگرده

انسانیت زیباترین دینِ دنیاست💎
منم قبلا مشکلاتم بیشتر بود و کمتر فکرم درگیر بود،میدونی ذهن آدم تا یه جایی کشش داره،سختی و ناراحتی ا ...

بخدا منم الان دگ فقط ب فکر ارامشمم وگرنه قبلنا انقدر سخت گیری مکردم الان مگم هرجور اروم بشم خوبه

فقط از خدا میخوام الان همین خوابم درست کنه دگ هیچی نمیخوام والا بد دردیه بی خوابی و سردرد

بخدا منم الان دگ فقط ب فکر ارامشمم وگرنه قبلنا انقدر سخت گیری مکردم الان مگم هرجور اروم بشم خوبه فقط ...

برو دکتر حتما،چون خواب سالم و کافی خیلی روی سلامتی تاثیر داره.

یه مدت اگه لازمه دارو بخور کم کم بدنت نرمال میشه،دارو رو قطع کن تحت نظر دکتر

انسانیت زیباترین دینِ دنیاست💎
برو دکتر حتما،چون خواب سالم و کافی خیلی روی سلامتی تاثیر داره.یه مدت اگه لازمه دارو بخور کم کم بدنت ...

آره واقعا باید یک تصمیم درست بگیرم میرم دکتر