2777
2789
عنوان

گله کنم ازش یا نه

68 بازدید | 10 پست

مادر بزرگم یک ماه و خورده ایه فوت شده بچه منم ده ماهشه دیشب مادر شوهرم گفت خاله ها و عمه های پسرم(شوهرم) گفتن اینا کی جشن دندونی میگیرن تا بیایم 😐 منم گفتم ما جشن نمیگیریم دیگه مادر بزرگم فوت شده

گفت اها گفتم خودشون همینجوری بیان خونمون حتمن باید جشن باشه

میخوام این سری زنگ زد گله کنم که این همه وقت داشتن بیان هر سری بهانه اوردن دیدن بچم نیان حالا که ما عزاداریم قهمیدن که باید جشن بگیرم ماه بعد پسر خاله شوهرم بچش دنیا میاد میخوام به شوهرم بگم حق نداره بره چون اونا نیومدن

تنبل نیستم اما در مصرف انرژیم صرفه جویی میکنم  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

معلومه ک نباید برید.... مادرشوهرتم شعور داشته باشه ایی حرف چرتو نمیزنه، وقتی میگه کم محلش کن کارخودت ...

اثن تو دلم مونده که بگم یا نه چون زود ناراحت میشن اگه بگم اگرم نگم تو دلم میمونه

یعنی هیچ کدوم از فامیل شوهرت نیمدن بچه ات را ببینند؟ و بعد ده ماه میخواند بیاند؟ چرا همون اول که به ...

اره نیومدند بقیه جاها بچمو دیدن

ده ماهه نیومدن دیدن نوه خواهرشون؟!؟!؟!؟!!!!!اخه چرا؟؟؟؟؟

نه نیومدند منتظر جشن بودند .. که منم جشن نگرفتم ولی تو دلم مونده که به مادر شوهرم بگم یعنی یه ذره پیششون عزیز نبودیم که بیان دیدن بچم ولی نمیدونم چطور بگم که ناراحت نشن