2777
2789
عنوان

مهمونی پاگشا

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 24 پست
قبلش دخترش بهم زنگ زد بهش گفتم بعدش پدرش به همسرم زنگ زده همسرمم گفته که شرایطمونو میدونید بزارید بر ...

اره واقعا کارشون اشتباهه ولی شما و شوهرت هم به نظر قاطعانه نگفتید که نمیاد..

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دهنمو سرویس کردن خواهر همه کاراشون همینطوریه همیشه به خودشون فک میکنن فقط

پس اگه سختته از الان خودت زنگ بزن بگو نه مرخصی تونستم بگیرم نه کارمو شرمندتون گفتم از الان بگم نمیتونیم بیام دلخوری یامزاحمتی نباشهه حداقا بفهمن قطعی نمیری منتظر نمونن

اخه آدم چی بگه وقتی ناراحت میشن🤦♀️

خب این شما هستین که ناراحت نشدن دیگران رو به سختی کشیدن و عذاب خودتون ترجیح می دین.

اینجوری بخوای یه عمر تو این خانواده سر کنی فقط کینه و کدورته

باید از اول ازدواج راحت و محترمانه چیزی که براتون مناسب نیست رو بگید .اطرافیان کم کم چهارچوب شما رو می پذیرن

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

،زشته که نرید ، ولی اونا هم ادمای عجیبین وقتی مهمونی مختص شماست باید قبول می کردن اخر هفته رو ، ما قبل مهمونی با همه هماهنگ می کنیم باشن بعد دعوت می کنیم اینا اثلا براشون مهم نبوده شما نیستی ، خوب سفت وسخت مهمونی رو رد می کردی

یادمه براپاکشا منم شوهرم سرکاربودزنگ زدن گفتن امشب دعوتیدمادرشوهرم بهشون گف شوهرش سرکارگفتن مامهمونای دیگه هم داریم حتمابایدبیاییدهرچی گفتم نمیخابریم مادر شوهرم ول نکردبدون شوهرم رفتم هنوز که هنوز خاطره بدش تو ذهنم هست البته مامیتونستیم نریم چون دوتاعروس دیگه هم همون شب براپاکشادعوت بودن مادر شوهرم چون داداش خودش دعوت کرده بودگف بایدحتمابریم

یادمه براپاکشا منم شوهرم سرکاربودزنگ زدن گفتن امشب دعوتیدمادرشوهرم بهشون گف شوهرش سرکارگفتن مامهمونا ...

برای منم همینطوریه به قول یه دوستی اصلا براشون مهم نبود که ما بریم یا نه