لیلووووو مدیر استارتر عضویت: 1404/05/26 تعداد پست: 434 عنوان برای نخوابیدن 58 بازدید | 8 پست بچه ها ی کنکوری خواب آلو هستم چیکار کنم بین درس خوابم نبره جز قهوه امروز | 03:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیلووووو مدیر استارتر عضویت: 1404/05/26 تعداد پست: 434 قهوهی غلیظتر، چایی پرررنگ، قهوهی غلیظترتر، تریاک 🤌🏻 وای فقط آخری نه قهوهنمیتونم زیاد بخورم کافئین داره باعث تپش قلب میشه
لیلووووو مدیر استارتر عضویت: 1404/05/26 تعداد پست: 434 شب بخواب صبح بخون بهتره نه خب اینکارو میکنم ولی بین درسا خوابم میگیره ب کتاب نگاه میکنن خوابم میگیره
گونجیشگ عضویت: 1399/09/16 تعداد پست: 322 وای فقط آخری نه قهوهنمیتونم زیاد بخورم کافئین داره باعث تپش قلب میشه ببین من یه روش مسخره داشتم شاید به کارت بیاد.هر وقت خوابم میگرفت خییییییلی معذرت میخوام، گلاب به روت، میرفتم پنج تا ده دقیقه تو دستشویی مینشستم. برمیگشتم خوابم پریده بود.
بانو_ارديبهشتى_ام عضویت: 1397/10/09 تعداد پست: 14542 نه خب اینکارو میکنم ولی بین درسا خوابم میگیره ب کتاب نگاه میکنن خوابم میگیره منم همینجوریم فقط قهوه جوابه ٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
لیلووووو مدیر استارتر عضویت: 1404/05/26 تعداد پست: 434 ببین من یه روش مسخره داشتم شاید به کارت بیاد.هر وقت خوابم میگرفت خییییییلی معذرت میخوام، گلاب به روت ... هخخخخخ عررر نه بابا ۱۰ دیقه برم دشویی میخوابم دیگه
گونجیشگ عضویت: 1399/09/16 تعداد پست: 322 هخخخخخ عررر نه بابا ۱۰ دیقه برم دشویی میخوابم دیگه ده دقیقه بخوابی بعد پاشی بدتر خوابآلو میشی. ولی بری دستشویی تضمینی تا یکی دو ساعت خوابت میپره.