2777
2789
عنوان

زندگی پس از مرگ

909 بازدید | 78 پست

چیزی میدونید ؟بوده از اطرافیانتان کسی رفته تو کما یا سکته و قلبش وایساده برگرده تعریف کنه؟

نامزدم بخاطر تداخل دارویی شدید دچار ایست قلبی شد و با احیا برگشت تقریبا ۱ساعت بیهوش بود و بعد برگشت اما میگه سخت گذشت انگار برام ۱۰۰سال گذشت

میگه شمارو دور ورم میدیدم که ناراحت هستین وبعدش دیگه جاهای دیگه رو دیدم هی عذاب بود عذاب بود بعدش آرامش اومد

هرچی گفتم چی یادت بود اونجا اینا ما میگه تو ذهنش نرفتیم ما و پول و مادیات تو ذهنش نبودیم

ولی میگه فکرم به خدا بود درکم شدید شد میگه مغزم درگیر دنیا و آدما نبود کلا فرق داشت اصلا و خاطرات زیادی دیده

تجربه ای دارید؟بعد مرگ ما باهم هستیم یانه؟

سلام محتاج یه دعای کوچیکی ازتون هستم دعاکنید برای مامانم و خواهر برادرم

سلام

خدا تو قرآن گفته درباره اش

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطعا دنیای دیگه ای وجود داره

من تا حالا تجربه نداشتم ولی همیشه میترسم آدم بدی باشم اونجا اذیت شم

همونی که خیلی نایسه عمرا سرِ کوچه وایسه ! 🤙😎 درخواست دوستی از طرف مرد پریود شو های سایت =بی آبرو شدنشون توسط اینجانب [دیگه خوددانی] 

سلامخدا تو قرآن گفته درباره اش

همونجا که در مورد اون آیه صحبت میشه که یه شخصی یه رفیقی داشته که کافر بوده اینا هدایت نمیشده بعدا اونور دنبالش میگرده بهش میگن جهنمه؟من آیه اینو یادمه فقط

همونجا که در مورد اون آیه صحبت میشه که یه شخصی یه رفیقی داشته که کافر بوده اینا هدایت نمیشده بعدا او ...

ولی خب خود این آیه نشون میده که بله شناخت از اطرافیان داریم اونجا ولی عجیبه برام میگه یادمون نمیفتاده تو اون حالت اصلا یاد ما نیفتاده

من فقط تونلو دیدم و یه دو قلو که دو طرفم بودنفک کنم جمعا سه چهار دیقه شد

چی حس کردی میتونی بگی؟

من فقط تونلو دیدم و یه دو قلو که دو طرفم بودنفک کنم جمعا سه چهار دیقه شد

یعنی چی بود چجوری شروع شد و وی شد اینا

من یه بار توی خواب انگار ذهنم بیدار شد و نزدیک سقف رفت و تا پنجره رفتم ولی یه دفعه یاد مادرم که توی اتاق دیگه خواب بود افتادم و همین که این فکرو کردم با سرعت کشیده شدم توی بدنم و انگار بهم شوک وارد شد از جام پریدم به هرکی میگم انگار باور نمیکنن ولی مطمئنم روحم جدا شده بود

قطعا دنیای دیگه ای وجود داره من تا حالا تجربه نداشتم ولی همیشه میترسم آدم بدی باشم اونجا اذیت شم

انشالله که نه